krzychu1 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) wymieniłęm ostatnio płyte główną w komputerze, po włączeniu wszysko się uruchamia w pewnym momencie wyłącza się i wydaje taki dziwny pisk podobny do karetki pogotowia :] pip pup pip pup pip pup pip pup Co może to oznaczać?? Na ile czasu trzeba wyciągnąć baterie aby zresetować bios ? Płyta główna kt4av ver. 2.0 Edytowane 4 Listopada 2005 przez krzychu1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu1 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 moe mi ktos pomóc ?? probowłem ju wsystkiego :/ nie mm ojęci co to moe być Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Zobacz czy Ci się proc nie przegrzewa (zabezpieczenie w biosie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu1 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 nie pregrew się (preprsm pisownie) rditory s imne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_J Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Może być zle załozony radiator (jest zimny, ale może dobrze nie przylegać do rdzenia). Zdejmij i załóz go ponownie (radiator) Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 nie pregrew się (preprsm pisownie) rditory s imne 1737373[/snapback] coś ty przyciski na klawiaturze pozjadał :blink: a wyświetla sie cokolwiek na ekranie, czy czarno ? jeśli sie wyświetla to zobacz czy nie pisze tam o jakimś błędzie czegoś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu1 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 najpierw sie komputer uruchamia a po jakiś 20-30sekundach wyłącza się i tylko pisk taki jak napisałem robiłem clear cmos i nie pomogło mam msi kt4av athlon 2000xp+ wd caviar 60gb ddr pc2100 256mb Gdy ustawie FSB na 133 to komputer po jakiś 2sekundach wyłącza się i następują piski jak zmienie na 100 to po 20-30 sekundach :/ prosze o szybką pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 wydaje mi sie że pamiątki nie chcą działać z tą płytą, bo piszesz że jak zmniejszysz fsb to działa troszke dłużen imo to wygląda na pamięci, być może też coś źle podłączyłeś/uszkodziłeś przy zakładaniu nowej płyty, spróbuj memtesta uruchomić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 taa pamiątki...tez tak mysle swoja droga mialem tak jak mialem za male napiecie na procesorze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Nie wiem jak u ciebie ale jesli u mnie dochodza piski jak z karetki to oznacza to uszkodzenie/brak procesora ;] z tym ze ja mam Abita Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu1 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 wyciągnąłem płyte z obudowy przejrzałem ją dogładnie i zauważyłem przecięte ścieżki z tyłu płyty głównej. Jakby była gdzieś uderzona, widocznie przez to płyta wydawała te dźwięki. Ech... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...