bin85 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Witam! Mam dwie kości po 256MB każda jedna eliksir (CL 3 - 3-3-8) a druga geil (CL - 2.5 - 2-2-6). Czy moge je razem wpiąć do płyty ASUS A7N8X-X. I czy musze zmieniać ustawienia w BIOSIE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L00Kass Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 (edytowane) Witam, ja też sie podebne. Mam ASUS A7N8X-X, jedną kostke TwinMOS DDR400[CL2.5] na chipach M-Tec. Pamięć zajebiscie [jak dla mnie] sie kręci - FSB 240 [480], wiecej nie moge w BIOSie ustawić [narazie]. I teraz pytanko do ekspertów - chce dokupić kostke 512 która także poleciałaby na 480 - szukać wśród TwinMOSa czy może jednak wrzucić Samsunga jakiegoś. Polećcie mi coś. PS: Elixiry nie chcą u mnie działać, ciekawe. Wogole komp nie wstaje. Dlaczego? U kumpla na NF7 wszystko hula. .peace Edytowane 7 Listopada 2005 przez L00Kass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...