wadim Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Witam Dzis przekladalem tasmy bo mi cos plyta cd romu komputer nie widział, po probie uruchomienia komputeraz słysze tylko sygnał trwajacy okolo 1,5 sekundy powtarzajacy sie co 2-3 sekundy, Zmieniłem tasmy na nowe, sprawdziłem dwie karty graficzne, sprawdziłem dwie kości ram nadal to samo zostało. nie sprawdzone tylko płyta i procesor, ale moze to cos innego ? co moze oznaczac taki sygnał? dodam jeszcze ze dwa banki pamieci mi nie działay od poczatku. Pozdrawiam! Prosze o pomoc.wybaczcie jezeli to sie gdzies powtarza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Taki sygnał to ram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumineq666 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 kolega zasiał kernel panic wśrod znajomych, ja pobiegłem i się okazało, ze ram nie był dociśnięty... objawy takie jak u Ciebie były. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Jak u kuzyna tak zaczęło kaprysić z wykrywaniem napędów, to skończyło się na wymianie płyty.. a co za tym idze, także platformy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 ram docisniety sprawdziłem nawet 2 kostki, hynixa i twin mosa :) wiem jak sie sprzet dociska :) dwie grafy sprawdziłem. Teraz komp w serwisie wydaje mi sie ze układ sterujacy pamiecia na płycie głownej siadł. Wczesniej tak jak mowiłem nie działały mi dwa banki. Zobaczymy co mi w serwisie spece w poniedziałek powiedza :P Bez kompa przez weekend ehh hardcore :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...