mateo1977 Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 moze ma ktos pomysl zeby za ta cene kupic cos do athlona 1600+ i ddr'ów .z gory wielkie dzieki.wiecej niemam i raczej niebede mial wiec tylko do 450.a jezeli o karte to mam jakiegos taniego radka 9000pro.a dotychczasowa plytka to k7s5a ktora nigdy w sumie mnie nezawiodla ale ten pieprzony jej chipset z porto com zmusil mnie sie rozgladnac za czyms bowym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Takie tematy juz byly wiec radze poszukac bo ten topic zaraz zostanie zablokowany :) Osobiscie polecam MSI KT3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Takie tematy juz byly wiec radze poszukac bo ten topic zaraz zostanie zablokowany :) Osobiscie polecam MSI KT3 Zgadzam sie z przedmowca. Dokladnie to MSI KT3 Ultra2 (370PLN - cena z www.wgk.waw.pl) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 SZUKAJ! fajnie tak kogos zjechac :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Gigabyte GA-7VAX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Oczywiście że MSI. Lecz za 450zl jest juz do kupienia MSI (MS-6712) KT4V Socket-A (SOU,DDR) 420,3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...