Popiół Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Tanx jesteś wyjątkowo dowcipny... Mam tą karte i nienarzekam. Niewiem czemu ale mam takie dziwne odczucie, że 50% osób wypowiadających się tutaj nie miało stycznośc z tą kartą i się śmieją tylko dla towarzystwa... A tak pozatym wiem, że ta karta to jeden wielki szmelc ale grać się na niej da ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Tanx jesteś wyjątkowo dowcipny... Mam tą karte i nienarzekam. Niewiem czemu ale mam takie dziwne odczucie, że 50% osób wypowiadających się tutaj nie miało stycznośc z tą kartą i się śmieją tylko dla towarzystwa... A tak pozatym wiem, że ta karta to jeden wielki szmelc ale grać się na niej da ;)Mialem okazje pobawic sie kiedys ta karta (byl to model ultimate od prolinka ustawilem grafe na 300/275) i coz moge powiedziec :rolleyes: Grafa bardzo slaba wtedy jechalem na 3ti i ta grafa wtedy byla szybsza. Wtedy testowalem colina3 i pomimo tego ze 5200 wyswietlal slonce a 3ti nie :blink: (pewnie dzieki obsludze dx9) to grafa (5200) radzila sobie zalosnie wjezdzajac do lasu nastepowal taki spadek framerate ze nie dalo sie grac ,a na 3ti wrecz przeciwnie gra sunela do przodu bez problemu :D Moge stwierdzic ze 5200 jest bardzo slaby i zadne slowa mnie nie przekonaja ,wiem bo mialem i widzialem na co stac ta grafe ,a mialem nie taki znowu slaby model (300/275 128bit.) :wink: Panowie dajcie sobie spokoj z pisaniem ze grafa nie jest taka zla ,bo jest tragiczna jak dla mnie EOT :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) tragiczna w 100% :lol: Czemu sobie robie jajca...? Bo mój kumpel ma kompa z MARKETU :lol: :lol: : P4 3,2ghz 512mb ramu fx 5200 128mb i codegena 300w :D i mu san andreas dzila w MAIRE plynnie tylko na low....... Tymaczasem na moim duronie 1ghz 512mb sdram i radku 9100 gra dziala minimalnie szybciej :lol: :lol: PS. popiół nie dziwie sie że nie męczysz sprzetu, masz genialne pamieci ram do tego elixir to ejst marke yeach B) (tez mialem takie pamieci i mi plyta nawet zn imi nie chciala wstac jak zmienilem dziadowskiego P4 na mojego kochanego athlonika :lol2: Edytowane 30 Grudnia 2005 przez tanx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Dobra niech wam będzie 5200 to faktycznie złom, ale odczepcie sie od mojego elixira! Kosztuje 130zł, a kręci się spokojnie na 225 czyli tak jak np. kingstony za 180zł (a czasami nawet lepiej). Tak wogole zalezy na jaką sztuke trafisz elixira (ach te pamięci nanya ;) ). Dobra koniec offtopu - temat do zamknięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...