daro19677 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 panowie mam takie pytanko co lepsze dla tego proca do gier 9,5x218,czy 18x133, w tym drugim przypadku uzyskuje szybkość proca 2400ghz, lecz przy pierwszym 2042ghz i niemoge się zdecydować co lepsze pod platformę do gier ,poradzcie coś laikowi :mur: (moja grafa to geforce 6800 gainward .GS.). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 nie ten dział :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro19677 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 nie ten dział :/ 1737277[/snapback] sorry panowie ale wiem że tu są lepsi specjaliści zróbcie wyjątek :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Oczywiscie ze do gier bedzie lepsza 9,5x218 i chyba nie musze tego uzasadniac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 niech jakis mod zrobic z ekstremalnym porzadek, bo to juz jest kpina co sie tutaj dzieje razi to szczegolnie jak zamiast robic tu czystki i scigac takich "laikow" zakladajacych takie tematy, to czepiacie sie ludzi ktorzy nie edytuja postow, albo jeszcze inne brednie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 panowie mam takie pytanko co lepsze dla tego proca do gier 9,5x218,czy 18x133, w tym drugim przypadku uzyskuje szybkość proca 2400ghz, lecz przy pierwszym 2042ghz i niemoge się zdecydować co lepsze pod platformę do gier ,poradzcie coś laikowi :mur: (moja grafa to geforce 6800 gainward .GS.). 1737270[/snapback] Wow - niezle te taktowanie - ja nie wiedzialem ze w prockach krzemowych drzemie az taki potencjal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) Po pierwsze MHz a nie GHz (ale ci ludzie mylą jednostki)... Po drugie, wyższa szyna i mnożnik ten sam dają więcej, chyba wiadomo, więc *większe taktowanie da więcej... *W tym momencie mi sie skojarzyło: Johny 11 Palców - 10% więcej od życia :lol2: Edytowane 4 Listopada 2005 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...