tomek176 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Witam, Mam dylemat nad wyborem programu do nagrywania płyt CD/DVD. Zawsze używałem Nero, ale teraz zastanawiam się czy to dobry wybór, bo są i inne progsy. Jaki program polecasz :?: Miałem niedawno Ashampoo 5 i wszystko ok, ale po jego zainstalowaniu nie wiem dlaczego przestawał działać Firefox (1.5). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 www.cdburnerxp.se Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Takich programów jest dużo ale ja osobiście polecam te : Alcohol 120% Nero CloneCD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 nero 6.0.0.16 (bron boze 7) clonecd alcohol blindwrite clonedvd2 DVDFab Decrypter zalezy co chcesz nagrywac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) Nero sporo zajmuje miejsca i nie wiem czy warto mu je poświęcać. Programu potrzebuje kompleksowo tj. CD i DVD. BlindWrite5 narobił mi na pulpicie ikonek, a robi bardzo mało. Interfejs ma kiepski i nie ma nawet opcji "Erese CDRW". Pozatym nagrywa wyłącznie obrazy. Ashampoo był fajny, ale nie wiem dlaczego po jego instalacji przestawał działać Firefox. Tzn był w procesach działąjących w tle, ale nie było go widać. No i ashampoo lubił się zawiesić. Edytowane 5 Listopada 2005 przez tomek176 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...