Balu Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Wiem, wiem, jestem dziwny, ale postanowiłem trochę pomęczyć Matroxa G550 w drugim kompie zamiast TNT2 i tu nachodzi mnie pytanie - czy są programy pozwalające ne OC tej karty i prosiłbym o podanie do nich linków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 ja zawsze używałem powerstripa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 do oc matroxów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 yop nadal 1st miejsce w 2k3 na parhelii 512 [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Jaki jest sens podkrecania takiej grafy? Tak z ciekawosci pytam :) Jak widzicie sam mam jakiegos Matroxa. Z ciekawosci wyprobuje. Zobacze ile wycisne z niej :) Edytowane 6 Listopada 2005 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...