wegorz91 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) Czesc! czy mógł by mi ktos powiedziec jak zmienic strone powitalna w xp " ZAPRASZAMY" , poniewaz troszeczke znudziło mi sie to i mam juz ciekawy obrazek który chciałbym tam umiescic tylko nie wiem jak :-| bardzo prosze o pomoc... Edytowane 4 Listopada 2005 przez wegorz91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) program style xp. poszukaj na http://themexp.org Edytowane 4 Listopada 2005 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Tylko nie polecam ładowania wiekszości ekranów powitalnych z tej strony, bo w sp2 zmieniła się trochę ich funkcjonalnośc. Najlepiej przy pomocy edytora zaobow wymienić grafikę w oryginalnym logonui.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...