Ircu-88 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 :blink: Mam twisterki 533 na samsungach TCCD! Czy te pamieci byly tylko i wyłacznie produkowane na kosciach tccd czy tez zdarzaly sie na innych? jesli tak jak to rozpoznac? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 a mozesz zrobic zdjęcia pamiątek?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ircu-88 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) :huh: Moje sa na TCCD bo sprawdzane w tej chwili nie dam rady sciagnac coolerka bo bardzo mocno "pszyssany" :( wiec zdjatek kosci nie dam rady zrobic :( ale widzialem juz u kogos takie pamieci i budowa kostek wydawala sie inna. :( czy twisterki 533 byly moze tez na winbondach? jedyne co moge to napisac oznaczenia które widnieja na naklejce na obudowie pamieci. (gdy dokladnie przyjrzec sie z boku kostek pod radiatorem na krawedzi układu widac cztery metalowe wypustki. z tego co mi wiadomo winbonda rozpoznaje sie po 2.) Oznaczenia z obudowy: P/N:M2GLJ16ATTHF0811AMW MODEL NO: M2GLJ16A-TT 2.8v Wiem napewno ze istniala seria DDR400 na winbondach bh-5 zdjecie ponizej. Edytowane 4 Listopada 2005 przez Ircu-88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...