kozel Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) mam nforce 4, amd 64 i dysk sata na pokladzie. instalator mandrivy pracuje do momentu skopiowania sterow dla kontrolera sata. mam ekran "poczekaj, instalacja sata"...i na tym koniec. czy to sie da jakos zainstalowac? czytalem, ze mandriva "wspiera m.in sata". gowno wspiera. czy sobie darowac mandrive, czy jakos to mozna obejsc? prosze o pomoc. :mur: Edytowane 4 Listopada 2005 przez kozel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejGolota Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) Wspiera, wspiera :) Nie wiem jak Ci pomoc, ale osobiscie mam Seagate .7 i .8 na obydwu instalacja przebiegla bezproblemowo... Aha oczywiscie dyski sa SATA. Edytowane 8 Listopada 2005 przez AndrzejGolota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 A Mandriva nie pozwala bootowac różnnych kerneli podczas odpalania z płyty? Spróbuj wrzucic kernel z opcja sata.i - może ruszy. Każda 'normalna' dystrybucja po zastosowaniu takiej opcji działa znakomicie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozel Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 A Mandriva nie pozwala bootowac różnnych kerneli podczas odpalania z płyty? Spróbuj wrzucic kernel z opcja sata.i - może ruszy. Każda 'normalna' dystrybucja po zastosowaniu takiej opcji działa znakomicie... niestety, sata.i z kernelem nie dziala. czy sa jeszcze jakies sposoby by zainstalowac mandrive na sata? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozel Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 boot:linux noapic. dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...