fenriz Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Witam Przed chwilą postanowiłem usunąć jeden z dyskow logicznych na partycji rozszerzonej (zarzadzaniem dysku w windzie xp). Podczas operacji wyskoczył BSOD i po restarcie nie ma juz całej partycji rozszerzonej :(. Mam 20 GB wolnego miejsca, nie ruszałem juz nic po restarcie. Czy jest mozliwe odzyskanie danych z bylej partycji rozszerzonej i jakim programem to zrobic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 easyrecovery pro lub get data back. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
males66 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 dokladnie. jak niemasz to daj cynk to ic podesle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...