alexsus.[PL] Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 witam próbuję przerobić gotowy szablon i troche zepsułem jedną tabelkę i niedokońca wiem w czym rzecz :/ jeśli byłby ktoś tak uprzejmy naprawić kod z góry dzieki. Jak na pierwszy rzut oka już wiadomo o co chodzi - aby top panel był równy z całością/resztą strony i aby miał jako tło plik zamieszczony na samej górze pliku index.html nad znacznikiem <html> spakowany szablon + grafika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Troche tam namieszałem :D ale już jest troche lepiej. index Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 (edytowane) jak chcesz dokładnie te linki zrobić?? Edytowane 5 Listopada 2005 przez Cooli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexsus.[PL] Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 ooo idealnie te linki wogule wywale z góry i dam do menu po prawej ;) jak możesz to wżuć tu kod tej tabeli Dzięki za fatyge właśnie o to mi chodziło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Klyk ;] Soryy ze tak późno ale dopiero z uczelni wróciłem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexsus.[PL] Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 heh Cooli wróciliśmy do pkt wyjścia :/ chciałem tak : ewentualnie jak się uda zmieścić jeszcze linki w zielonej ramce aby całość z niej niewystawała. a to co dostałem w .rar jest identyczne z pierwowzorem który mam stąd : http://alexsus.w.interia.pl/standard.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) ooo idealnie te linki wogule wywale z góry i dam do menu po prawej ;) jak możesz to wżuć tu kod tej tabeli Dzięki za fatyge właśnie o to mi chodziło no tak chciałeś to je wywaliłem.. to mają one w końcu być czy nie?? :> Edytowane 6 Listopada 2005 przez Cooli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexsus.[PL] Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 ooo idealnie te linki wogule wywale z góry i dam do menu po prawej chodziło mi o wywalenie tylko "linki" a nie wszystkich łączy ;) przepraszam za nieporozumienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 TAK?? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexsus.[PL] Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 EXTRA :D WIELKIE DZIĘKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...