Dreamcatcher17 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Mam dysk WD800 Western Digital Sata gdy chce zainstalowac XP-eka wyskakuje mi ze nie moze znalesc dysku...wiem ze trzeba miec sterowniki do tego bardzdo bym prosil ...o opisanie mi jakie sterowniki sa potrzebne i co powinno znalessc sie na dyskietce ..Barzo prosze o pomoc...acha mam plyte glowna EPOXA :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 wszyscy chetnie ci pomozemy ale troche wiecej danych trzeba :) jaki epox?? model, jaki kontroler ma na sobie. jak to podasz to nie bedzie problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Zacznij od przeczytania instrukcji do płyty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GordonInc Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgadza się. Chodzi o sterowniki do kontrolera na płycie głównej. U mnie np. w ASUS A8N-E Deluxe jak odpale płytę ze sterownikami to zdaje się w zakładce narzędzia czy sterowniki mam pozycję "Utwórz dyskietkę ze sterownikami SATA" - nie dokładnie to tak brzmiało, ale coś w tym rodzaju. Później przy instalacji Windows trzeba wcisnąć F6 jak się pojawi napis o możliwości dodania niestandardowych sterowników i po załadowaniu standardowych poprosi o dodatkowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...