Kml Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Witam czy ktoś poleciłby mi płyte główną na 754 za 200zł ? czytałem troche wątków o płytach ale raczej były to wontki o droższysz płytach ... wyczytałem równierz że w niektórych przypadkach ważne jest wydanoie płyty .. (v) w gre wchodzą . : EPOX, GIGABYTE, ASUS, MSI. co polecicie za dwie stóweczki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Gigabyte GA-K8U Uli1689 S.754 SA Z tego co czytałem dużo ludzi chwali sobie ten chipset więc płyta takze powinna byc nienajgorsza jak za tą cene :) (w proline 199zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Przepraszam nie dopisałem ... najlepiej na chipsecie NFORCE 3. chodz ja równierz słyszałem pozytywne opinie o ULI .. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanio Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Radziłbym dozbierać jeszcze te 50 PLN i kupić Epoxa 8KDA3I rev. 3.2 lub Gigabyte K8NS rev. 1.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 czyli ważne jest jaki rev. ... szatanio wiesz napewno że to dobre rev ?? bo jak co to dozbieraz 50pln ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 A co myślicie o tym asusie ? http://allegro.pl/show_item.php?item=70619416 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 A co myślicie o tym asusie ? http://allegro.pl/show_item.php?item=70619416 pare dni temu tez mialem taki dylemat jak ty, naczytalem sie duzo i doszedlem do wniosku ze k8ns od gigabajta to to czego szukam, oczywiscie jesli interesuje cie dobre OC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 No wychodzi chyba na to ze kupie trzeciego GYGABYTA :) rev 1.1 ?? ?? >?? i dlaczego akurat 1.1 ?? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sims0nek Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Siemka a moze kupilbys ASRock K8upgrade-NF3 nForce 250 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=20658 Cena bardzo kusząca bo 215zł za nf3 ale mało o tej plycie czytałem i nie wiem co moge o niej stwierdzic ale jesli ci sie spodoba to poszukaj cos o niej :) i moze sie skusisz bo cena przystępna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanio Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Tu jest test płyt pod s.754 Dowiesz się dlaczego ważna jest revizja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Siemka a moze kupilbys ASRock K8upgrade-NF3 nForce 250 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=20658 Cena bardzo kusząca bo 215zł za nf3 ale mało o tej plycie czytałem i nie wiem co moge o niej stwierdzic ale jesli ci sie spodoba to poszukaj cos o niej :) i moze sie skusisz bo cena przystępna...Nie polecał bym asrocka, mimo że nazwa mówi o skale to gorzej z wykonaniem, ogólnie: nie bierz tej płyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 (edytowane) No szczerze powiedziawszy jakoś nie mam zaufania do firmy ASrock ... ale mam kolejne pytanie ... cały czas myślałem że dokupoie sobie do płyty ramy w DUALU a tu widze ze te płyty nie mają duala :( czy potrzebny mi dual ?> widać różnice ? możę jednak szukać płyty pod duala ?czy dać sobie z nim spokój ? qrcze mieszam sie jak dziecko ... pozdrawiam Edytowane 7 Listopada 2005 przez Kml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...