MaRtZ Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 (edytowane) Witam mam do wyboru jeden z tych zasilaczy,zasilacze już zostały zakupione przez kumpla od mojego starszego,no i niewiem którego brać czy HuntKey HK-350AP czy może Chieftec 360W HPC 360-302 DF,obecnie jade na fortronie 350W i jest niezły tylo daje go siostrze do kompa bo jej codeshit wyleciał w powietrze,ja jestem za huntkey'em bo ma duży wiatrak, no i po przeczytaniu na tweaku jego mini recenzji ma zapas mocy z 50W czyli tak naprawde ma 400W :D a może brać tego chiefa co o tym myślicie? Edytowane 5 Listopada 2005 przez MaRtZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Nie ten dział. Zajrzyj do 'Co Kupić?'... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRtZ Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 a można by było ten temat przeniesć to "co kupić" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 A po co zmieniać, fortron powinien spokojnie ten twój sprzęt uciągnąć. Ale moze sie myle ;) niech wypowiedzą sie fachowcy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRtZ Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 (edytowane) hehe mowilem ze fortrona daje siostrze do kompa,czy by fortron pociagna muj sprzet jescze to napewno, tylko ze w poniedzialek albo wtorek zmieniam płyte głowną i zamierzam wykrecic proca do 3.8ghz(moze wiecej) i kupuje jeszcze 1gb wiec bede mial 2gb ramu no i czy to uciagnie to nie wem,i akurat traf chcial ze siostrze sie codeshit spalil,no to jej tego fortrona daje ,a ja mam jeden z tych dwoch do wyboru Edytowane 5 Listopada 2005 przez MaRtZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Ja bym brał HuntKey HK-350AP po rozmowie z Benito i Zenfistem to ten HunKey to normalnie HuntKey HK-400AP Identyczna:) A toi juz pociągnie nie jedną Maszynke B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRtZ Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Dzieki za odpowiedzi,wybrałem tego Huntkeya i wszystko chodzi dobrze i stabilnie,napięcia znakomite(mieżone miernikiem!! :D )ciekawe co będzie jak podkręce proca do 3.8ghz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kata strofa Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Taka uwaga: patrząc po specyfikacji tego Huntkeya, to raczej nie 350 W(400 W) ale 400 W (350 W). Inaczej: to nie wersja "350" jest taka mocna, tylko wersja "400" jest taka słaba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Co ty gadasz. HK 400AP ma te 400W, a że przy okazji to ten sam zasilacz to korzystasz biorąc 350. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kata strofa Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Co ty gadasz. HK 400AP ma te 400W, a że przy okazji to ten sam zasilacz to korzystasz biorąc 350. Obciążalność lini 12 V: 216 W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Uwierz mi, że może więcej. Ja podłączyłem do niego około 270W pod linię 12v i sobie śmigał w najlepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 hk zasilal to co w tym poscie: http://forum.purepc.pl/2x-Wr-And-1x-2ndaaaa-t161669.html napiecia mierzone miernikiem: 12V idle - 12,2 stress 12,22 5V idle - 5,2 stress 5,22 a to juz troche pradu ciagnie. zasilacz wart tej kasy. za ta kase jest rewelacyjny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grykom Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 A czy zakup tego huntkeya HK 400AP w cenie ~30zl wiekszej od wersji HK 350AP to dobry interes, czy tylko przeplacenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...