Skocz do zawartości
MaRtZ

Dwa Zasilacze Jeden Do Wyboru?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam do wyboru jeden z tych zasilaczy,zasilacze już zostały zakupione przez kumpla od mojego starszego,no i niewiem którego brać czy HuntKey HK-350AP czy może Chieftec 360W HPC 360-302 DF,obecnie jade na fortronie 350W i jest niezły tylo daje go siostrze do kompa bo jej codeshit wyleciał w powietrze,ja jestem za huntkey'em bo ma duży wiatrak, no i po przeczytaniu na tweaku jego mini recenzji ma zapas mocy z 50W czyli tak naprawde ma 400W :D a może brać tego chiefa co o tym myślicie?

Edytowane przez MaRtZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe mowilem ze fortrona daje siostrze do kompa,czy by fortron pociagna muj sprzet jescze to napewno, tylko ze w poniedzialek albo wtorek zmieniam płyte głowną i zamierzam wykrecic proca do 3.8ghz(moze wiecej) i kupuje jeszcze 1gb wiec bede mial 2gb ramu no i czy to uciagnie to nie wem,i akurat traf chcial ze siostrze sie codeshit spalil,no to jej tego fortrona daje ,a ja mam jeden z tych dwoch do wyboru

Edytowane przez MaRtZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hk zasilal to co w tym poscie:

http://forum.purepc.pl/2x-Wr-And-1x-2ndaaaa-t161669.html

napiecia mierzone miernikiem:

12V idle - 12,2 stress 12,22

5V idle - 5,2 stress 5,22

a to juz troche pradu ciagnie. zasilacz wart tej kasy. za ta kase jest rewelacyjny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi