redsnake56 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Witam, mam ww kartę graf i teoretycznie wszystko działa. Problem polega na tym, jak chcę włączyć jakąś gre. Mój monitor nie pozwala na rozdzielczość większą niż 800x600 bo inaczej się wyłancza. Windows pracuje więc w tej rozdzielczości, ale gdy uruchamiam jakąkolwiek gre monitor wyłancza się i rzeba resetować kompa. :mur: Podejrzewam, że chodzi tu o nic innego jak tylko to, że rozdzielczość zmienia się na wyższą. Dlaczego tak sie dzieje i jak wyeliminować ten problem? Dodam, że porzednia karta graf (riva tnt2) uruchamiała gry normalnie w rozdzielczości 800x600 i wszystko grało. Z góry dziękuję za odpowiedzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sims0nek Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Zmień ten rupieć ! Monitory na allegro są tak tanie ze jednak warto kupic cos lepszego i zadbać o swoje zdrowie bo niedlugo bedzie nosił takie okulary jak denka od butelek... Rozdzielczosc 800x600 kiedy to było ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 refreshfix lub riva tuner edycja + kasowanie trybów wyświetlania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...