Mr.Francis Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Witam. Niedawno kupiłem sobie aparacik HP PhotoSmart E317 i mam do niego instrukcje po polsku, ale tylko szybki start. Jakby ktoś miał do niego instrukcje po polsku ale całą to proszę, aby tu podesał lub na maila(siec@op.pl). Mam też pytanie jak wgrać sobie coś na aparat, np. jakieś zdjęcie lub filmik ? Proszę o szybką odpowiedź...bardzo byście mi pomogli...Z góry dziękuję... Pozdro Mr.Francis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska21 Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 maqm ten sam problem tzn potrzebuję pełnej instrukcji obsługi do hp photosmart e317. jak ktoś ma to proszę ;) (neska_21@buziaczek.pl) z góry dziękuję... ;* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 U mnie w 320 w menu trzeba gdzieś było wejść i zmienić z camera na disc i działało :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...