keller107 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Witam! Chce sie zalogowac do steama i wywala mi problem z polaczeniem. Mam wyłączonego firewalla w xp z sp2 nie wiem jak skonfigurowac ten router wszystko dziala poza STEAMEM prawidlowo. Nie wiecie jak to skonfigurowac jakos przez winde bo ta aplikacja od routera nie pozwala skonfigurowac portów. Jest opis na steampowered: The following ports must be open in your firewall and router for Steam and Steam Games to work: UDP 1200 (used for friends service) UDP 27000 to 27015 inclusive TCP 27020 to 27039 inclusive TCP 27040 and 27041 only for CyberCafe Owners Pomozcie bo nie mam pojęcia co mam zrobić i jak to skonfigurować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adithethe Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 musisz odplokowac portu w firewallu dla steama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Weź w grabie manual (Asmax przecież daje napisane PO POLSKU) i sprawdź czy masz "virtual server" (w asmaxie 704 jest) ..... Jak masz to wpisujesz zaskres portów i IP twojego kompa do przekierowania .... Firewall na ruterze to inna bajka .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...