Serchio Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 hyh, ja raz myjąc zęby ujrzałem ciemność a za chwilę ocknęłem się na podłodze z bólem głowy. Tylko raz tak w życiu miałem, czasami jak robi mi się ciemno przed oczyma to wolę się czegoś złapać i zaraz przechodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) BLANTMEN nie wstydz sie ja mialem gorzej ( moze ) otoz po sexie z moja Pania , mialem okropny bol jader ( ale taki ze gryzlem sciany ) , i teraz idz do ogolnej pani doktor i powiedz : - po stosunku bola mnie jadra ... no ale raz kozie smierc poszedlem ona{/b] powiedziala ze nei jest w stanei mi pomoc i dala skierowanie do urologa ( fajny koles , i bez nerwow ) powiedzial mi ze mam brac tabletki i kompiel ( ciepla woda rozluznia jadra i naczynia bla bla ) , ja troszke taki skolowany pytam sie a gdzi przytulanie a gdzi cala otoczka z kobieta ? on mowi tak : a co do wanny pan jej nie wezmie ? to dopiero bedzie otoczka .. od tego czasu stwierdzilem ze lekarz tez czlowiek ( niezaleznie od plci ) i nie mam problemow nie boj nic idz do ogolnego i mow wszystko szczerze ( ze to nei pierwszy raz i wogole ze tablety nei pomagaja ) jak zacznie cos kombinowac laduj sie do innego lekarza ( moze ta nei ma doswiadczenia ) Edytowane 6 Listopada 2005 przez Pietia(lania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 No dobra, ale nie taki ból, że aż mi się słabo robi :( Czuję się wtedy jakby ktoś mi młotkiem walił po głowie :( Nigdy nie miałem takich problemów. Niedawno się pojawiły :? Co za dużo to nie zdrowo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Blatmen - zmierz ciśnienie jak ci się to dzieje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Pietia(lania) z jądrami to wiem :] Też tak miałem. qura16 Łery funnnnny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 blantmen moze za duzo zielska :lol: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Nie palę :) Byłem u lekarza - okazało się że jest to zwyczajne zmęczenie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Tak Cię Twoja Lady zamęcza igraszkami, że masz objawy skrajnego wyczerpania?? To Ty szczęściarz jesteś, pogratulowac tylko. No ale o kondycję to musisz zadbać, po z przyjemności z igraszek nici :-P Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Nie palę :) Byłem u lekarza - okazało się że jest to zwyczajne zmęczenie :wink:guarane se łykaj:D dostaniesz kopa;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Nie no. Wymęczony byłem bo remontowałem z kumplem biuro od 7 do 21 :? No i trochę siły mnie to kosztowało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...