Camis Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 - Parlament musi zabrać władzy podwójne samochody: dla kota i dla mamy - mówił w TOK FM Lech Wałęsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Mnie bardzo ciekawia trzy resorty: - MSZ (polityka zagraniczna) - MON (kwestia misji w Iraku i AAfganistanie, ale rowniez pozycja o sporym znaczeniu dla polityki zagranicznej) - Ministerstwo Transportu (rozwoj drog i autostrad w zwiazku z Euro) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Właśnie oglądam konferencję z PKW i okazuje się, że do PKW nie dotarły głosy z okręgów wyborczych z Francji, Szwecji, Wielkiej Brytanii, Irlandii Północnej, Hiszpanii i Litwy, przesłanie wyników leży w gestii ambasadorów, a wiadomo komu oni podlegają, czyżby coś się działo, że brakuje głosów akurat z tych państw gdzie wygrała PO :wink: większego wpływu na ogólny wynik to nie ma, ale jednak znowu śmieszne jest jak to powiedział Rymarz z PKW, że rozumie problem z przesłaniem głosów z Afganistanu gdzie jest wojna, ale problem z przesłaniem głosów z Francji ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) Wp.pl "Komorowski pytany, czy Kazimierz Marcinkiewicz i Jan Rokita są brani pod uwagę jako ewentualni członkowie przyszłego rządu PO, odpowiedział: "uważam, że nie należy takiej deklaracji składać, jeśli to nie jest konieczne"." Nie zdziwię się jak znowu Marcinkiewicz na lodzie zostanie - przydał się w kampanii a teraz - c'est la vie :lol: (dzieki Orgiusz ;) ) Edytowane 22 Października 2007 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Wlasnie - c'est la vie. Sugeruje wiec ochlonac niektorym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) Według mnie PIS i tak osiagnela sukces,po 2 latach rzadów,czesto nie słusznej nagongki ze strony mediów,prasy,uzyskała wiecej glosów wyborców niz 2 lata temu,ktorej parti udalo sie to wczesniej-żadnej :D Edytowane 22 Października 2007 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) rozbawił mnie komentarz z onetu: "TO WIELKI DZIEŃ DLA POLSKI. Po raz pierwszy od 1939 roku przegrali socjaliści. Hurra!!!" - napisał Misiek.:lol: no i potwierdza się, ludzie nie znają programu partii na które głosują :mur: Edytowane 22 Października 2007 przez mr^_^max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Według mnie PIS i tak osiagnela sukces,po 2 latach rzadów,czesto nie słusznej nagongki ze strony mediów,prasy,uzyskała wiecej glosów wyborców niz 2 lata temu,ktorej parti udalo sie to wczesniej-żadnej :Dtylko zobacz gdzie sie podzialy glosy oszolomow glosujacych na lpr i samoobore... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) tylko zobacz gdzie sie podzialy glosy oszolomow glosujacych na lpr i samoobore...nie wiem moze na PO zagłosowali :D PIS osiagneło 30% wiecej głosów niz 2 lata temu i jest to dobry wynik ,nikomu sie to jeszcze nieudało :D Edytowane 22 Października 2007 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 jak głosy z UK nie dojdą do dziś dnia to będą nieważne? czy to prawda? tak słyszałem w tvn24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) Tak to prawda. Nie będą ważne jeśli nie dotrą w ciągu 24 godzin...:( tylko zobacz gdzie sie podzialy glosy oszolomow glosujacych na lpr i samoobore...Jak to gdzie - w tych 40% procentach które nie poszły głosować...:lol: Edytowane 22 Października 2007 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 kurde wyniki z UK to może być duży kop dla PO! oby doszły. a wy kogo widzicie na stanowiskach MSWIA, MSZ albo MON? ja obstawiam sikorskiego na MON, nienawidze szczygły, oczy ma jakieś takie złe, ogólnie koleś zajebiście niemiły jest (widzieliście co odwalał kiedyś w studio tvn24? "ja tu jestem gościem!" :lol: ) MSZ...wszystko tylko nie fotyga :lol:, ta kobieta nawet do warzywniaka się nie nadaje.. MSWIA nie mam pojęcia..może ten przewodniczacy PO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Tak to prawda. Nie będą ważne jeśli nie dotrą w ciągu 24 godzin...:(Inaczej - całe wybory nie będą ważne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Głosy z zagranicy nie będą ważne a nie całe wybory, co Ty pleciesz [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Bardzo dobrze że PO wygrało :), dziwią mnie komentarze które już oceniają ich działalność chociaż jeszcze nie zaczeli rządzić........ pozdrawiam elektorat PiSu :wink: :mur: ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Mnie bardzo ciekawia trzy resorty: - MSZ (polityka zagraniczna) - MON (kwestia misji w Iraku i AAfganistanie, ale rowniez pozycja o sporym znaczeniu dla polityki zagranicznej) - Ministerstwo Transportu (rozwoj drog i autostrad w zwiazku z Euro) http://www.wprost.pl/ar/116182/Prezydent-c...k-w-rzadzie-PO/ ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) Głosy z zagranicy nie będą ważne a nie całe wybory, co Ty pleciesz [;Ja powtarzam za tym gościem chyba że on nic nie znaczy i se tak właśnie plecie tylko. "Głosowanie uznaje się za niebyłe" - tam ? całe ? Nie sprecyzował. "Oznacza to, że głosy oddane w tych obwodach nie będą uwzględniane przy ustalaniu wyników wyborów." tego to on akurat nie powiedział bo słuchałem - widać komentarz dziennikarza. Dziwne by to było gdyby tak zliczać tylko to co zdążyło dojść do Warszawy a resztę pomijać. Edytowane 22 Października 2007 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bekomo Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 teraz tylko niech "prezydenta" jakoś wywalą mr max PO w stosunku do PiSu to faktycznie pewien powrót do normalności, ale... lgnięcie PO na kolanach do UE mnie przeraża. z dniem wczorajszym Polska straciła suwerenność. wielki brat będzie czuwał nad nami... a mnie cieszy! powinniśmy całować Unię po nogach za to, że nas w ogóle tam chcą, a czuwanie wielkiego brata polsce jest potrzebne. z resztą polakom zawsze była potrzebna jakaś żelazna łapa. tu się inaczej ludzie nie zmobilizują. z resztą widać to po wczorajszych wyborach i frekwencji ;) Pewnie! Całować niemców? Niby za co? Weź człowieku zachowuj się jak patriota a nie Tusk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 surix, niektórzy pamiętają ludzi PO z AWS i UW, więc mają ich za co oceniać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Zbigniew Ziobro wygrał w Krakowie!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 http://wiadomosci.onet.pl/wybory2007/1,15,...11,0,forum.html - dobry koment na rozluźnienie atmosfery :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 powinniśmy całować Unię po nogach za to, że nas w ogóle tam chcą Mysle ze rownie dobrze moglbys calowac administracje PPC ze Cie tu chca Jak mozna w ogole takie cos napisac ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) surix, niektórzy pamiętają ludzi PO z AWS i UW, więc mają ich za co oceniać.Ale z reguły jest to zbyt pochopna ocena, bo czasem faktycznie byli ale nie sprawowali realnej władzy bo co może pojedyncza osoba..... Edytowane 22 Października 2007 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) Mysle ze rownie dobrze moglbys calowac administracje PPC ze Cie tu chca Jak mozna w ogole takie cos napisac ;/ jak widać można :lol: Zbigniew Ziobro wygrał w Krakowie!!!!!!!!!! bym napisał co o nim myślę ale: 1) nie chcę mieć w domu abw 2) nie chcę bana na ppc PS cała moja rodzina w Krakowie głosowała na Gowina Edytowane 22 Października 2007 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 1) nie chcę mieć w domu abwa masz cos na sumieniu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Ale tak powaznie, to kto wygral w Krakowie ? Wczesniej czytalem, ze Gowin, a teraz Ziobro, jak to w koncu jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Ziobro 4k glosow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Ale tak powaznie, to kto wygral w Krakowie ? Wczesniej czytalem, ze Gowin, a teraz Ziobro, jak to w koncu jest ?Ziobro wygral- wynik ostateczny,wygral 4 tys głosow,a mial trudniej bo na listach i to na 1 miejscach bylo 2 Ziobrów,i nie ktorzy sie pomylili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Ziobro jest spoko ziom, jak bym mieszkal w Krakowie, to tez bym na niego zaglosowal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) Ziobro jest spoko ziom, jak bym mieszkal w Krakowie, to tez bym na niego zaglosowal :)u mnie cała rodzina w tym ja oddała na niego swój głos Edytowane 22 Października 2007 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...