Polar Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Szybko i konkretnie ja tam wszystko zrozumiałem choć akcent brzydki bo mówił bardzo szybko. Jakby jakiś angol mówił tak szybko to obawiam się że tłumacze też by nie nadążyli. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2014 Bez sensu, że mówi po angielsku, skoro czasami po polsku trudno go zrozumieć. Tym bardziej jak ma mało czasu i musi mówić szybko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2014 3 letnie odprawy w spolce PORTY LOTNICZE. NO FUCKING COMMENT. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2014 3 letnie odprawy w spolce PORTY LOTNICZE. NO FUCKING COMMENT. Lemmingi i tak będą głosować na PO. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2014 Lemingi i czerpiący korzyści z obecnego burdelu - a tych jest dużo więcej... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=S0tVcoOdcZA ciekawy wykład Grzegorza Brauna w Toronto. Trochę pocięty przez jakiegoś nawiedzonego gościa (ale ogólnie sam wykład wart obejrzenia. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2014 Szybko i konkretnie ja tam wszystko zrozumiałem choć akcent brzydki bo mówił bardzo szybko. Jakby jakiś angol mówił tak szybko to obawiam się że tłumacze też by nie nadążyli. Dokładnie, a najazd na JKM konkretny we wszystkich mediach. BTW. Słyszeliście kiedyś Tuska albo Komorowskiego mówiących po angielsku? Ja nie... 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modd Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2014 Cytat z wp: Wpatrzony w kartkę, łamaną angielszczyzną(...) Manipulacja widoczna z kosmosu. Miał dosyć długie przemówienie i tylko minutę czasu, więc to naturalne, że czytał z kartki (bo tak jest szybciej), a angielszczyzna wcale nie była łamana, bo nie kojarzę, żeby popełnił jakiś błąd. Czepianie się akcentu to już brak kultury osobistej, bo nie jest tajemnicą, że ludzie, którzy uczą się angielskiego w późniejszym wieku (w szkole mieli najczęściej rosyjski) nie są w stanie nauczyć się poprawnej wymowy ze względu na "sztywność" aparatu mowy i nie jest to ich wina.Tak samo śmiali się np. z Giertycha, mimo, że radził sobie całkiem dobrze. Lewacka tolerancja - geje tak, transwestyci tak, mordowanie nienarodzonych dzieci tak, ale dla słabego akcentu zero tolerancji :lol2: 16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZUY_BEZCZELNY_CHAM Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2014 (edytowane) JKM to tak naprawdę jest nic (w sensie: nie jest rozwiązaniem głównego problemu) - chociaż moim zdaniem większość ludzi którzy go komentują tudzież krytykują nie rozumieją o czym w gruncie rzeczy mówi JKM (ponieważ wywodząc się ze swojego punktu widzenia/sposobu myślenia nie są w stanie tego zrozumieć; taki szczegół); stąd pewengo rodzaju nieporozumienia. ps. co nie znaczy się oczywiście że o niektórych sprawach Krul Wszechświata & Intergalaktyczny Ponadwymiarowy Wojownik pieprzy 3 po 3 para 15 ;> problem jest oczywiście dużo głębszy: Edytowane 5 Lipca 2014 przez stannley Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2014 (edytowane) Tak za to głosujący PO na pewno wiedzą jakie zmiany wprowadza PO. Chociażby zamieszanie z ustawą o VAT przy samochodach służbowych. Edytowane 5 Lipca 2014 przez Kilokush 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2014 No co ty, przecież, jak głosi najnowsza propagandowa pożywna papka dla lemingów, PO to wprawdzie złodzieje, bandyci, kłamliwe szuje i ogólnie paskudna zaraza, ale PiS jest jeszcze gorsze!!!!111jedenjedenstojedenaście Zaiste, potężny argument, by poprzeć zgraję szumowin :> 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 PiS jest jeszcze gorsze!!!!111jedenjedenstojedenaście Za PiS głosują niedorozwoje, ciemnota i zacofani bo tak piszą w The Economist Takie pojęcie mają ludzie na emigracji, którzy całe życie spędzili w hameryce. Lemmingi i tak będą głosować na PO. Aż włos jeży się na głowie ale to prawda. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 (edytowane) No co ty, przecież, jak głosi najnowsza propagandowa pożywna papka dla lemingów, PO to wprawdzie złodzieje, bandyci, kłamliwe szuje i ogólnie paskudna zaraza, ale PiS jest jeszcze gorsze!!!!111jedenjedenstojedenaście Zaiste, potężny argument, by poprzeć zgraję szumowin :> Jak widac dla przecietnego POlaczka, ktory POziomem inteligencji przegrywa nawet z moim psem, takie cos w zupelnosci wystarczy. Moj pies ma przynajmniej cos takiego, co w naturze nazywa sie "instynkt samozachowawczy". Niestety POlaczkom tego brakuje, tutaj to dziala wrecz przeciwnie, im bardziej dymasz bez mydła, tym bardziej cie kochają i POdziwiaja. Musiałbyś POsłuchać paru moich oddanych POwskich znajomych, to naprawde jakies niedorozwinięte stworzenia. A najgorsze jest to, ze w Bolandzie niedorozwinietych stworzen jest na dzien dzisiejszy wystarczajaco duzo, zeby zasrać życie tym co chca budowac normalne sPOłeczeństwo i walczyc o interesy swojego kraju. Sa pewne granice skretynienia i debilizmu, ktorych sie nie przekracza, a w POlszy zostaly przekroczone w ostatnich latach 100krotnie, wiec ja juz wypadłem z tego obiegu, nie POpełnie błędu mojego dziadka i jego kumpli z Solidarności. Widze to w swoim malym miescie, jak ogromny błąd oni zrobili. Dzisiaj ci, przeciw ktorym oni walczyli cale zycie, żyją jak królowie i kazdy ich POdziwia jacy to zaradni (jak zaradnie POtrafili skupić grunty, bo jako komuszy urzędnicy, albo ich bliscy funfle wiedzieli, ze za pare lat jest plan otworzenia strefy ekonomicznej i POgonią to 100x drożej itp. itd.). A tacy ludzie jak mój dziadek i jego kumple ledwo ciagneli od pierwszego do pierwszego na marnej emeryturze. Jestem w stanie zrozumiec, ze komuna znowu POlaczków wydymała w 92r. obalając Olszewskiego, głupi jeszcze byli, ale kur... ten sam numer z tymi samymi parchami 20 lat pozniej ?????? To naród przegrańców i skonczonych debili i nie, nie jestem dumny i zadowolony mówiąc takie słowa. Jestem w kur... jak nigdy. A do tych co mowia jak to kazdy odważny w internecie, to ja sobie powiedzialem pare lat temu krotko. Po katastrofie smolenskiej, byla krotka pilka, zbieralem podpisy na Kaczynskiego, namawialem ludzi do glosowania, uczestniczylem w jego spotkaniach itp. itd. i POwiedzialem sobie, ze albo teraz wygrywa i POgodni to kur... towarzycho raz na zawsze, albo wyp... z tego kraju. Dzisiaj jestem w Londynie, wiedzie mi sie bardzo dobrze, a w POlszy moge co najwyżej fabryke za pare lat otworzyć i dać POlaczkom 1600 brutto, bo wtedy POlaczki są szczesliwe. A za POlsze, bogatszy o historie mojego dziadka, to ja nawet palcem nie kiwne, bo PO tylu latach PO prostu jasno widze, ze w takim skretyniałym sPOłeczeństwie nie warto, pozniej cie jeszcze oplują w nagrode. EDIT: A co do POstu POwyzej, to nie wyrabiaj opinii PO jednym POscie jakiegos kretyna. W Ameryce nie mieszkaja debile i dobrze wiedza, co sie w POlszy wyprawia, tam zawsze PO i inne komusze kur... przegrywały z kretesem. BTW. Jak zbieralem POdpisy na Jara 4 lata temu, to mialem okazje zobaczyc jaka to POlska B glosuje na Kaczynskiego, mialem POdpisy od lekarzy, profesorów z Polibudy, nauczycieli itp. itd. I kazdy z nich był równo wkur... Tak wiec niech POlaczki dalej łykają komusze g... jak to na PiS głosowali starzy, bez wykształcenia i z małych wsi. Smiech na sali. EDIT2: Nowa nuta - http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Newsweek-premier-zbudowany-podsluchami,wid,16736590,wiadomosc.html - premier jest zbudowany tym co uslyszał, czyli wyszlo na to, ze to były rozmowy oddanych krajowi, zatroskanych o losy obywateli POlityków. A najlepsze jest to, ze pewnie mysleli nad tym ostatnie dwa tygodnie i teraz zacznie sie propaganda tej nuty w kazdej gazecie, telewizji i serwisie informatycznym i za 2 tyg. POłowa tępych, nędznych POlaczków bedzie to śpiewać jak z nut. Czemu ja sie tam musialem urodzić, ja pier... Edytowane 6 Lipca 2014 przez DziubekR1 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 Kolego DziubekR1, Tobie placa za ta "reklame POdprogowa"? Ja rozumiem, ze polityka, emocje, ale bez przesady, bo nie da sie tego co piszesz brac w 100% powaznie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) Uważajcie z ty POlaczkowaniem bo wam POzostanie taki nawyk i co będzie. Niektórym tutaj to chyba coś w głowie POdupadło jeżeli są zdania, że JaroslawPolskęZbaw by cokolwiek zmienił.@ericsson T10s Edytowane 7 Lipca 2014 przez ʞoʌɐls 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) Pamietacie komentarz na tasmach jak to hiszpania swietnie sobie poradzila sobie z kryzysem w hiszpanii po ich aferze korupcyjnej? W Hiszpanskiej TV wlasnie podali ze pieniadze do Hiszpanii plynely takze z Polskich kont, min. spolki zajmujacej sie nieruchomosciami oraz prano pieniadze takze w PL [: Edytowane 7 Lipca 2014 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2014 Przecież UE to jest jedna wielka mafijna struktura, ktoś w to jeszcze wątpi? 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2014 1:0https://www.facebook.com/janusz.korwin.mikke/photos/a.10150563803222060.370988.277681892059/10152180905642060/?type=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) 1:0 https://www.facebook.com/janusz.korwin.mikke/photos/a.10150563803222060.370988.277681892059/10152180905642060/?type=1 Scena internetowych memów oszalała :) Odnośnie wystąpień Korwina, to gość ma naprawdę niezłe poczucie humoru, co ujawnia podczas rozmowy z królową lodu Olejnik. Puszczamy od 2.50 :> https://www.youtube.com/watch?v=mz1KtdMnh9Q Edytowane 11 Lipca 2014 przez Caleb 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2014 Ciekaw jestem ile wody w Wiśle upłynie zanim będziemy mieć u nas takie normalne społeczeństwo. 16 latek ukradł wóz swojego dziadka i zaczął sobie nim szaleć. Przejechał między innymi przez plac zabaw dla dzieci gdzie mogło dojść do tragedii. Policji nie wychodziło zatrzymanie białego Hyundaya. Zwykły obywatel wsiadł do swojego pickupa i zatrzymał 16 latka wjeżdżając w jego samochód. http://www.autoblog.com/2014/06/03/parent-crashes-ram-truck-into-stolen-teen-hyundai-video/ Dziś przeczytałem też, że kierowca pickupa dostał zderzak od jakiejś firmy handlującej częściami za darmo a okolica zrzuciła się na lakierowanie i wymianę. http://www.autoblog.com/2014/06/05/ram-truck-owner-stopped-lawbreaking-teen-joyride-truck-repair/ Tymczasem w Polsce pewnie dostałby mandat i sprawę w sądzie za spowodowanie kolizji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2014 http://niezalezna.pl/57219-boni-korwin-mikke-uderzyl-mnie-w-twarz Dobrze zrobił :D 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2014 No najwyraźniej zasłużył sobie. Zresztą skoro było to w miejscu odosobnionym to powinien przyjąć to jak mężczyzna a nie pi..a ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2014 Boni zachował się jak na agenta przystało. Doniósł tam gdzie trzeba ;) 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2014 Jakoś specjalnie Boniego nie jest mi żal, choć bicia się polityków nie pochwalam... 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2014 bicie kapusiów to nic złego ;) 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2014 (edytowane) Niektórym tutaj to chyba coś w głowie POdupadło jeżeli są zdania, że JaroslawPolskęZbaw by cokolwiek zmienił. Nie powielaj głupot podawanych przez media głównego ścieku. Stanowisko Jana Krzysztofa Bieleckiego w sprawie decyzji (w tym rządu Kaczyńskiego) podatkowych poprzedników Donalda Tuska: Edytowane 13 Lipca 2014 przez Grimlock 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 Onet to ostra manipulacja. http://wiadomosci.onet.pl/kraj/watek-jana-burego-na-tasmach-wprost-moze-rozsypac-sie-koalicja/66j4s Cytują tylko ten fragment "- Mam problem Burego. Mogę, wiesz, wyj.... go w kosmos! (…) Ja muszę go wziąć tutaj (do Sowy&Przyjaciół – red.). Nie bardzo mi się chce pić po prostu, bo pracuję, ale musimy po prostu pogadać. Bo gość (Bury – red.), wiesz, robi dym polityczny, a tak naprawdę chodzi o jego interesy. Tylko i wyłącznie - mówi na nagraniu Karpiński." I kończą akurat w momencie gdzie natępne słowa to: "albo dostanie... jeb... jebnie go w końcu ktoś i tyle no, na poważnie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 Nic z tego nie rozumiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 Nie powielaj głupot podawanych przez media głównego ścieku. Wyłącz telewizor, życie staje się o wiele łatwiejsze. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) zmiażdżył :> Edytowane 16 Lipca 2014 przez grzechuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...