Gość ZUY_BEZCZELNY_CHAM Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) 1. Z takimi ludźmi jak Ty nie ma dyskusji, bo według ciebie podział jest na Was tych, którzy są dobrzy i całą resztę, która jest zła. A świat nie jest czarno-biały, tylko ma mnóstwo odcieni szarości. Twierdzisz, że transformacja nadal trwa ? A to paradne. 2. To kiedy się skończy ? Kiedy cały majątek narodowy będzie w rękach zagranicznych korporacji ? 3. Powtórzę - nie znasz życia i ludzi. Najpierw dokształć się na temat geopolityki, poczytaj książki i dopiero wygłaszaj swoje komunały o bipolarnym świecie. Ad.1 Nic z tego nie wynika - oprócz oczywistej oczywistosci że zło należy nazwac złem - a nie ukrywac za pozorami dobra. I nie pomoże tutaj zasłanianie się "odcieniami szarosci" w celu podbudowy swoich postów. Na koniec Ad.1 - ja nic nie pisałem o problemie zła lub dobra, więc strzelasz kulą w płot - pytanie - dlaczego ta mysl wpadła do twojej głowy (?). nie, nie oczekuję od ciebie odpowiedzi. Ad.2 A skąd ja mam to wiedziec? - Duchem Swiętym nie jestem - to moje spostrzeżenie, moim zdaniem trafne. Co do majątku narodowego - zły adresat - zadaj to pytanie tym którzy się najbardziej dorobili w ostatnich 25 latach - a jest to postPRLowska nomenklatura. Możesz je zadac byłym SBkom np.; albo ich dzieciom; itp. itd. Ad.3 marna prowokacja :) słabiutko, słabiutko ;[ A tak na koniec - w ogóle się nie odniosłes (merytorycznie) do rdzenia mojego poprzedniego postu - a ten rdzeń się nazywa dzis - zrzucanie odpowiedzialnosci i szukanie kozła ofiarnego w celu dalszego podtrzymywania swojej patologicznej władzy z jednej strony - a z drugiej - szukanie szalupy ratunkowej dla dalszego trwania swoich błędnych ideii. Edytowane 12 Czerwca 2015 przez ZUY_BEZCZELNY_CHAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Odkryłeś koło, jak już się dorobisz tych milionów na "karuzeli podatkowej" z tax free to pochwal się :lol: "innego dokumentu stwierdzającego tożsamość" Ja juz widze jak im pokazuje empadronamiento, residencia i chlopaki na tollu "dobra nastepny" [; Zamierzam uzbroic sie w caly kodeks na phonie razem z pisemna wykladnia US/UC... Tylko idiota mogl wymyslec zwrot VATu jako oddzielny rachunek, przez to widze pole do naduzyc. Chyba zmienie profesje. Bede latal co drugi dzien do PL. 3 loty = jestem ustawiony na miesiac... Edytowane 12 Czerwca 2015 przez Aurora001 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tricko Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Ad.2 A skąd ja mam to wiedziec? - Duchem Swiętym nie jestem - to moje spostrzeżenie, moim zdaniem trafne. Co do majątku narodowego - zły adresat - zadaj to pytanie tym którzy się najbardziej dorobili w ostatnich 25 latach - a jest to postPRLowska nomenklatura. Możesz je zadac byłym SBkom np.; albo ich dzieciom; itp. itd. Ad.3 marna prowokacja :) słabiutko, słabiutko ;[ A tak na koniec - w ogóle się nie odniosłes (merytorycznie) do rdzenia mojego poprzedniego postu - a ten rdzeń się nazywa dzis - zrzucanie odpowiedzialnosci i szukanie kozła ofiarnego w celu dalszego podtrzymywania swojej patologicznej władzy z jednej strony - a z drugiej - szukanie szalupy ratunkowej dla dalszego trwania swoich błędnych ideii. Ja nie wybielam poprzedniego systemu, tylko pokazałem tobie, że zwykli ludzie mogą tęsknić za nim z, wydaje mi się, ważkich powodów. Jeżeli tego nie rozumiesz, cóż twój problem. Zapewne wrzucił byś ich do jednego wora z całym komunistycznym szambem i wysłał do Moskwy. I o co ci chodzi z tymi kozłami ofiarnymi ? Znowu coś wkręcasz, a w poprzednim poście łgałeś, że ja niby obwiniam młodych. Weź ogarnij ten bajzel w swojej głowie. Za dużo rzeczy sobie dopowiadasz w główce. Gdy napiszę 'nam' od razu masz w głowie towarzystwo , a nie naród. Jesteś zindoktrynowany jak ludność III rzeszy. Edytowane 12 Czerwca 2015 przez Tricko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZUY_BEZCZELNY_CHAM Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) 1. Ja nie wybielam poprzedniego systemu, tylko pokazałem tobie, że zwykli ludzie mogą tęsknić za nim z, wydaje mi się, ważkich powodów. Jeżeli tego nie rozumiesz, cóż twój problem. 1a. Zapewne wrzucił byś ich do jednego wora z całym komunistycznym szambem i wysłał do Moskwy. I o co ci chodzi z tymi kozłami ofiarnymi ? Znowu coś wkręcasz, a w poprzednim poście łgałeś, że ja niby obwiniam młodych ? Weź ogarnij ten bajzel w swojej głowie. 2. Za dużo rzeczy sobie dopowiadasz w główce. 2a. Gdy napiszę 'nam' od razu masz w głowie towarzystwo , a nie naród. 2b. Jesteś zindoktrynowany jak ludność III rzeszy. Ad.1 Nic mi nie "pokazałes" - to po pierwsze. Znowu wykorzystujesz politycznie tłum (zasłaniając się "zwykłymi ludzmi") w celu uzasadnienia (?) kierunku myslenia co do którego sam nie jestes przekoanany do końca ;] (zwroty "ludzie mogą tesknic" oraz "wydaje mi się" o tym swiadczą) - szkoda że nie jestes pewien tego co opisujesz. Osobiscie wsród swoich znajomych nie mam tego rodzaju osób (które by teskniły za PRLem) - chyba mam bardziej odpowiednie towarzystwo :) Ad.1a. Insynuacje - nieładnie :( Ad.2 byc może. a może doswiadczenie mnie tego nauczyło (?) - doswiadczenie osoby która "nie zna życia i ludzi" ;) Ad.2a zazwyczaj słowem "naród" wycierają sobie buzie ludzie (bądz grupy ludzi) o wątpliwej prowienencji i reputacji. no, ale może faktycznie jestes reprezentantem "narodu" (szeroko pojetego) ? - drugi p.Kukiz może (?) - nie wiem, tak sobie trochę żartuję ;> Ad.2b ja ? nieeee - chyba raczej ty :) nie podbudowuję swoich postów "narodem" ani nie próbuję (jak ty to czynisz) zagrywek w stylu: "powiem A w sensie takim aby mój oponent powiedział B co będzie wodą na mój młyn (a dodatkowo zgodne z moją POlytyką)" itd. itp. ps. na koniec napiszę - bijesz pianę - ale co gorsza, nic konkretnego z tego nie wynika - naprawdę. Bez urazy ;] Edytowane 12 Czerwca 2015 przez ZUY_BEZCZELNY_CHAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tricko Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 Dałem przykład człowieka, który istnieje, jeszcze normalnie pracuje w państwowym zakładzie przemysłowym. Człowiek ten dobija już do emerytury, którą przez ponad 40 lat sobie wypracował i ma obawy, że cała ta transformacja, dokończona czy nie, zabierze mu to co mu się należy. Tak jak napisałem, jak tego nie rozumiesz, to jesteś ignorantem, dlatego że nie znasz życia i ludzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZUY_BEZCZELNY_CHAM Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Ale przepraszam - o czym piszesz (konkretnie) w momencie kiedy używasz zwrotów "zabierze mu to co mu się należy" (?) pytam bo to jest baaaaaaaardzooo ogólnikowe stwierdzenie pod które można różnorakie rzeczy podciągnąc. Kto i co (konkretnie) mu "zabierze (?) :D i kiedy ;^^ Co do rozumienia - to ty nic nie rozumiesz, a na dodatek udajesz cały czas głupka. I insynuujesz. I przeskakujesz z tematu na temat (raz o "systemie" - raz o "ludziach z Moskwy" a teraz o "państwowym zakładzie przemysłowym"). Zdecyduj się wreszcie o co tobie chodzi. A jak nie potrafisz albo nie umiesz wyartykułowac swoich "wiekopomnych mysli" - to chociaż nie szerz propagandy. ps. aaa postawa roszczeniowa (w aspekcie "należy mi się") charakteryzuje lewaków. EDIT KLIK Edytowane 12 Czerwca 2015 przez ZUY_BEZCZELNY_CHAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 Enter byś opanował bo takie haiku ciężko się czyta. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZUY_BEZCZELNY_CHAM Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 Przyznaję się - trochę biorę przykład z #jonathana ;] ;) Ale mam nadzieję że aż tak tragicznie nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2015 Ale ze w czym? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2015 W błyskawicznym odpowiadaniu na pewno nie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2015 Raczej ;] A wlasnie... Jak widac taki zly nie jestem. Nie zamkneli mnie po marszu pedalstwa tfu znaczy sie rownosci. Czemu oni krzycza ze maja mniejsze prawa niz hetero? Przeciez taki pedalek tak samo jak hetero moze wziac sobie zone... Nie kumam 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZUY_BEZCZELNY_CHAM Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Echh, dzieci :( ;) === do poczytania - KLIK Edytowane 15 Czerwca 2015 przez ZUY_BEZCZELNY_CHAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2015 do poczytania - KLIK Kryzys nie kryzys ja myślę że celowe działania żeby chronić niemiecką gospodarkę. Jakbyśmy mieli dobre kształcenie jak jeszcze kilkanaście lat temu to byśmy helmutom odbierali najlepiej opłacaną pracę. A kto by czyścił [gluteus maximus] staruchom, czy sprzątał domy ? Wykształceni ludzie to silna gospodarka. Niemiecka gospodarka traciła by co roku miliardy dziesiątki miliardów Euro albo nawet setki jakby musiała konkurować z silnym rynkiem polskim. Oni sobie nie mogą na to pozwolić. Niemcy chcą nas mieć w takim stanie jak teraz czyli za słabym by realnie z nimi konkurować ale wystarczającym by kupować ich towary. I robić im drogi z zachodu na wschód takie jak A4 czyli połączenie Niemcy-Ukraina. Nie łudźcie się ta "autostrada" jest robiona za wasze pieniądze tylko i wyłącznie w celu połączenia Niemiec z Ukrainą żeby mogli tam wozić TIRami swoje towary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2015 Dobra dobra, to tylko Niemcy, kreatywność ujemna. Ktoś inny jak im rozrysuje to "ja, jawohl, einfach gut Idea". podróżowali wszak znanym i od czasów starożytnych uczęszczanym szlakiem handlowym, łączącym Zachód ze Wschodem. Do Zgorzelca znany jako Via Regia, droga królewska, idąca przez Frankfurt, Erfurt, Lipsk i Drezno do Wrocławia, w Zgorzelcu szlak rozgałęział się w tak zwaną Drogę Podsudecką, biegnącą podnóżem gór przez Jelenią Górę, Świdnicę, Nysę i Racibórz, by w Krakowie znowu złączyć się z traktem wrocławskim i podążyć na wschód, ku Czarnemu Morzu. Nic dziwnego, że Drogą Podsudecką ciągnął wóz za wozem, karawana za karawaną. Ze wschodu na zachód, ku krajom niemieckim, tradycyjnie wędrowały woły, barany, świnie, skóry, futra, wosk, potaż, miód i łój. W stronę przeciwną tradycyjnie wieziono wino. I wyroby produkowane przez rozwinięty na zachodzie przemysł, który na wschodzie tradycyjnie nijak rozwinąć się nie chciał. A Niemcy zwyczajnie kontynuują politykę papy Adolfa, jedna Rzesza, jedna waluta i tak dalej. Szczęście w nieszczęściu, że nie używają już czołgów i komór gazowych. Podział na rasę panów i służalczych podludzi oczywiście zachowali, ale to akurat immanentna cecha wszystkich germańskich plemion - szkopów, Angoli, Holendrów i tak dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZUY_BEZCZELNY_CHAM Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) Warto poczytać o stanie naszej armii ;[ KLIK O, i jaki dobry, ludzki człowiek, prawie jak Lenin .... Żeby tylko "ludzkiemu" jakis dobry pomysł do łba nie strzelił w czasie. Edytowane 20 Czerwca 2015 przez ZUY_BEZCZELNY_CHAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) i pomyśłeć jaka ta Rosja słaba w porównaniu do takiego USA [że o całym zachodnim świecie nie wspomnę ] a to jednak przed nią wiele krajów trzesię dupami ze strachu [ czasami wystarczy że tylko coś powie] i taka mała refleksja: kto ma atom ten nigdy już nie bedzie słaby odnośnie Szwecji to kiedys mieli trochę siły http://dziennikzbrojny.pl/artykuly/art,2,6,3476,armie-swiata,potencjal,szwecja-nie-obroni-sie-sama Edytowane 20 Czerwca 2015 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) W przypadku Szwecji to i tak za wiele nie zmienia. Tam juz jest tylu muslimów i ciagle przybywa nowych, ze za dwa pokolenia nie bedzie juz czego bronic. Ciekawy artykuł - http://www.prawica.net/41035 - jesli to prawda, to włos sie na głowie jeży. Edytowane 20 Czerwca 2015 przez DziubekR1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZUY_BEZCZELNY_CHAM Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2015 #UP serio? to ruscy jak będą atakowac Szwecje to co, będą patrzeć na kolor skury, religie czy dłgość buta? (coby jednych "oszczendzic", drugich do obozuf a trzecich pod nóż). ciekawie by było ;> pół biedy jak bedą patrzeć na IQ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2015 Szwecja za dwa-trzy pokolenia bedzie krajem trzeciego świata i Szwecją tylko z nazwy, wiec po co coś takiego atakować ? Myslisz, ze to miejsce tworzy bogactwo kraju ? Nie miejsce, a ludzie, jak wymienisz nagle całą Szwedzką populacje, na jakieś muslimskie bydło, ktorego tam przybywa, to jeszcze siłą rozpędu pare lat to podziała (jak kiedys Zimbabwe jak Brytoli wykopali), a po paru latach bedzie pustynia. Chyba ze ropę mają, to wtedy pretekst do ataku jest dobry :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZUY_BEZCZELNY_CHAM Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zawsze mnie zadziwiają takie osoby jak ty - przyznaje ;[ Jakies interesy masz w Szwecji że się martwisz tamtejszym społeczeństwem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) Tak bo wbrew pozorom szwecja jest naszym bliskim sasiadem. Domysl sie co byloby gdyby wszystkie panstwa oscienne z czasem doszly do tego co sie dzieje w szwecji. A poki co to tylko kwestia czasu... Jak nie zostanie to zatrzymane to wkoncu wchlonie sie i do nas. Pokojowo czy silowo to juz inna sprawa.Trzeba miec klapki na oczach i nie zwracac uwagi na bigger picture... Edytowane 20 Czerwca 2015 przez Aurora001 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZUY_BEZCZELNY_CHAM Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2015 he he he he he he dobry kawał, nie ma to tamto ;) panowie zza komputera jacy zatroskani ;) a ja mam to w d***ie i żyje, a co bedzie za 100 lat, kto wie? ........... one way or another - was też już nie bedzie, wiec z deka bijecie piane. ale przynajmniej jest zabawnie, c'nie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zawsze mnie zadziwiają takie osoby jak ty - przyznaje ;[ Jakies interesy masz w Szwecji że się martwisz tamtejszym społeczeństwem? Mam w piz... Szwecje i jej społeczenstwo. Martwi mnie jedynie to, ze ten wirus rozprzestrzenia sie na całą Europę i ze niektorzy zamiast brać Szwecje za przykład jak to sie konczy, próbują powoli wcisnąć go także mojemu krajowi. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZUY_BEZCZELNY_CHAM Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) A ja mam ją w d***ie :) przybij piątke: ps. jedno pytanie - co to są za "owi" co próbują wcisnąc nam ten kit? Z imienia i nazwiska - prosze. #DOWN jak najbardziej, a co? Edytowane 20 Czerwca 2015 przez ZUY_BEZCZELNY_CHAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) @ ZUY_BEZCZELNY_CHAM Siedzisz w tym temacie wiecej niz ja, wiec wierze, ze nie trzeba ci wymieniac żadnych nazwisk. W skrócie wszystkie tematy w stylu "związki partnerskie", "przyjmowanie uchodzców", "odszkodowania dla żydów", "zabranianie krzyży w miejscach publicznych" itp. itd. to krok po kroku budowanie "Sweden style" w Polsce. Edytowane 20 Czerwca 2015 przez DziubekR1 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZUY_BEZCZELNY_CHAM Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) :ploom: #UP no własnie nie siedze w żadnym "temacie" :) za to widze że ktos ciebie używa do swoich prv. celów i ładnie cie napuszcza sprzedając tobie jakies tanie kłamstewka. przemysl to ;) EDIT i nie odpowiedziałes na moje zapytanie nadal. sprawiasz mi zawód :( Edytowane 20 Czerwca 2015 przez ZUY_BEZCZELNY_CHAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) Od dwóch lat siedze w UK, wiec widze multi-kulti i poprawnosc polityczna na codzień, także nie wiem ktory z nas nadaje jakieś badziewie sprzed komputerka. Z ostatnich historii mam jedna z pierwszej ręki (bardzo pierwszej), jak jeden nygus wygrał absurdalna sprawę o rasizm (chyba nikogo nie zaskocze, ze nie było tam żadnego rasizmu ?), ale nie mam zamiaru opowiadać szczegółów, bo to ryzykowne dzisiaj mówić o tym głośno w internecie... No i jakie pytanie ? Mam ci wymienic nazwiska lewackich polityków i paru działaczy ? Nie mam na to czasu ani ochoty, bo kazdy je doskonale zna, google moze ci naświetlić temat jak masz z tym problem. I naprawdę myslisz, ze jestes osobą ktorej nie chcę sprawić zawodu ? :lol: Edytowane 20 Czerwca 2015 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZUY_BEZCZELNY_CHAM Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) Najpierw insynuujesz mi jakies "szwedzkie myslenie" (na podstawie żadnej - bo w żaden sposób nie pisałem do tej pory w ten deseń) - wiec kto ci podsunął te mysl (?) Teraz (pomimo tego że jestes totalnie negatywnie nastawiony do "muli-kulti" czy jak tam to sobie nazywasz) siedzisz w ..... tadam! - UK :D gdzie tego multi-kulti jest dużo. Jestes masochista, homoseksualista czy transwestyta (?) Zdrowie psychiczne OK? a może wszystko naraz? :D ps. co do problemów - to widze je u ciebie - z głową. I to poważne problemy :/ Przerzucanie swoich fobii na innych jest objawem choroby psychicznej, chyba ....... ps. masz zamiar wyjechac z tego UK (co to niby go tak nienawidzisz - ale w nim żyjesz) czy nadal bedziesz kłamał jak z nut (?) Edytowane 20 Czerwca 2015 przez ZUY_BEZCZELNY_CHAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZUY_BEZCZELNY_CHAM Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) Też poszedł raport - nawet dwa. I idziesz do ignorów mój panie. EDIT dalej #DzuibekR1 - dawaj czadu chłopie :D he he he he he he ;)) Edytowane 20 Czerwca 2015 przez ZUY_BEZCZELNY_CHAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) Zuy czytam twoje posty i mam wrazenie, ze jestes intelektualnie ograniczony. Albo po prostu trollem. Poczytaj sobie co niesie ze soba muzulmanska holota. Gdzie sie nie pojawia to od razu zaczynaja sie kradzieze, gwalty i inne lamania prawa. Dzikusy powinny siedziec u siebie a tych ktorzy probuja na sile sie tu wepchac (zobacz np. czarnuchow co pchaja sie do UK, jak na sile probuja wskoczyc do ciezarowek, kierowcy sie boja o swoje zycie juz) to od razu rozstrzelac na miejscu. Szybko by sie im odechcialo "ojropin drim". Po za tym wystarczy popatrzec na te humanoidalne zwierzeta (nie mowie ze wszyscy tacy sa, ale wiekszosc) jak domagaja sie praw, do ktorych nie powinni miec najmniejszego prawa. Siedzi taki czarnuch w obozie (poszukaj w wiadomosciach na tvp) i ma pretensje, ze nikt mu nie daje pieniedzy - oprocz pokarmu i kilku fajek na dzien. Co jak co ale to chwasty a takie trzeba wyrywac... ps. aby nie bylo, ze rasista itd. Powinno sie wprowadzic jakies wymogi, tak aby moc ocenic czy ktos jeszcze szkodnikiem i kolejnym krzykaczem o wojne z tylko rozszczeniowym podejsciem do zycia, czy tez ogarniety chcacy polepszyc swoj stan zycia, ale sowja praca, a nei czyims kosztem. Edytowane 20 Czerwca 2015 przez Quave 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...