jonas Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 Putler chce żeby się z nim "zjednoczyć" :D :plum: w walce z "diabłem" którego sam pomógł stworzyć - to trzeba mieć tupet, c'nie? Ale tego akurat diabła to nie Putę i jego żołdactwo ulepiło. Fakt, trzeba mieć tupet, ale co zrobisz, duży może więcej. Czy to w Korei, Wietnamie, Libii czy Afganistanie. a jak tam Ukraina - operacja "wstrzymana" czy czeka na "lepszy moment" (?) to pytanie retoryczne oczywiście. Agenci CIA zostali chyba skierowani gdzie indziej. Być może ratują resztki swoich pastowanych uczniów spod rosyjskich bomb w Syrii i okolicach, więc na razie na Ukrainie zostaje po staremu. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZUY_BEZCZELNY_CHAM Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 ależ jesteś drobiazgowy #jonas'ku :D i analityczny ;) aż miło poczytać hahahahahahaha ;^^ ps. cieszę się że wróciłeś do starego nick'a, w końcu nie masz się czego wstydzić c'nie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 Ale bez apostrofu po spółgłoskach bo ci czerwonego lajka kliknę tej. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 co do diabła to raczej ma postać czarnego kolegi z usa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZUY_BEZCZELNY_CHAM Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Ale bez apostrofu po spółgłoskach bo ci czerwonego lajka kliknę tej. dawaj misiaczku ;) #jonas'ek ma się za wielkiego inteligenta (z pozostałymi manipulowanymi) na forum. a tu taki klops :( przykre ...... ps.1 a swoją drogą, pochwal się publicznie dlaczego już nie jesteś "redaktorkiem" (to musiało moooocno uderzyć w ego i w "ja"). możesz wymyślić jakąś historyjkę na poczekaniu, jaką tam sobie chcesz. ps.2 ciekawe - czy ktoś (osoba lub grupa osób ze złymi zamiarami OFC) może wykorzystać urażone ego #jonas'ka do swoich prv. / systemowych celów własnej polityki (?) (i pozostałych manipulowanych OFC) prowadzonej na niwie publicznej :P Curious. Edytowane 14 Listopada 2015 przez ZUY_BEZCZELNY_CHAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 Masz kompleks jonasa, nie ty pierwszy ani ostatni. Można z tym żyć, przeszkadza głównie tobie bo na pewno nie mi. Należy się 50 zł za diagnozę. #jonas'ek ma się za wielkiego inteligenta (z pozostałymi manipulowanymi) na forum.Nie wiem kto cię tak bezczelnie okłamał, bo ja jestem głupi jak but, zawsze to przyznam. ps.1 a swoją drogą, pochwal się publicznie dlaczego już nie jesteś "redaktorkiem" (to musiało moooocno uderzyć w ego i w "ja"). możesz wymyślić jakąś historyjkę na poczekaniu, jaką tam sobie chcesz. O żeś się obudził po kilku latach, refleks lodowca zaiste. Byłem i nadal jestem zbyt leniwy na redaktorowanie, napisałem jeden pseudoartykuł, potem długo nic, a potem sam poprosiłem żeby mi to zabrali bo ciążyło. ps.2 ciekawe - czy ktoś (osoba lub grupa osób ze złymi zamiarami OFC) może wykorzystać urażone ego #jonas'ka do swoich prv. / systemowych celów własnej polityki (?) (i pozostałych manipulowanych OFC) prowadzonej na niwie publicznej :P Curious. Moje ego jest tak wielkie, że żadna ziemska forma życia nie jest w stanie go urazić ani wykorzystać, śmiertelniku. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZUY_BEZCZELNY_CHAM Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 THX. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 i co. daliśta sobie po minusie? obecny stan to 1:1. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZUY_BEZCZELNY_CHAM Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 bo my sie bardzo kochamy, c'nie. to jest wiesz, taka TOTALITARNA "miłość" jak kiedyś między ZSRR a Zachodem ;) "oni nas kochali za ŻARCIE, a my ich kochalim za WZIĘCIE" sam rozumiesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Shiet, bylem dzisiaj na chrzcinach, po tym jak dostalem zaproszenie od policjanta "Majorero" (aka rdzenny kanaryjczyk) po tym jak 2 razy porozmawialismy chwile i panna tez troche z nim rozmawiala na FB.Facet mowi calkiem niezle po polsku, ale przynajmniej nie owija w bawelne jak z nim porozmawialismy na temat lewactwa. Troche slabo ogarniam sytuacje polityczna w Hiszpanii, ale generalnie hiszpanie nie byli na tyle glupi zeby kontynuowac droge ktora podjela francja z niemcami z tego co mialem okazje z nim posiedziec. Islamskie s[ciach!]ysynstwo szybko zostalo ukrocone biorac pod uwage rzady lewakow. Ot taka historia jak to muslim zadzgal "Majorera'e". Powod oczywisty, nie chciala mu dac i byc z nim. Muslim mial duzo szczescia 4 czy 5 lat temu ze kara nie zostala wykonana na miejscu przez mieszkancow. W sposob, no coz, dosc mocno niehumanitarny wedle rytualu z ktorego wywodzi sie nazwa miejscowosci. Rytual nie wykonywany od ponad 100 lat ;) Od teraz siedza cicho. Edytowane 14 Listopada 2015 przez Aurora001 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZUY_BEZCZELNY_CHAM Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Ło kuwa, it's a very rare and long story, BRO ! :D a ja mam cosik lepszego i tak: "wlazł kot na płot i spod" na spodek. a spodek okazał się być UFO'em. i odlecioł w sinom dal. i koniec bajki. ;) itd. itp. ps. minusiki, minusiki - dalejże w te pędy - ale już !!!???!!!! :twisted2: Edytowane 14 Listopada 2015 przez ZUY_BEZCZELNY_CHAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) dam ci +1. dla równowagi we wrzechświecie. twój wynik na tą godzinę to +1 mój :] Edytowane 14 Listopada 2015 przez dumpmuzgu 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Tego chyba nie bylo. https://static.ylilauta.org/files/hw/orig/xt10e5h8/counter%20terrorist%20win.mp4 Tych z gory z poczatku to chyba psy wciagnely. Edytowane 14 Listopada 2015 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) no trochę nie wypada w tych okolicznościach :D Edytowane 14 Listopada 2015 przez dumpmuzgu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) Lewica w ciągu ostatnich 24h: "poczekajmy na potwierdzenie, że to muzułmanie" -> "no dobra, ale to mogli być mieszkańcy Francji" -> "no dobra, ale to nie ma nic wspólnego z ostatnią falą uchodźców" -> "no dobra, ale to tylko jeden" ->"Nie dajmy się zwiesć ISIS specjalnie zaatakowało byśmy byli przeciwni uchodźcom i muzułmanom!". Nawet jakby u nas zrobili drugie WTC to Lewica by nie ogarnęła. Edytowane 15 Listopada 2015 przez Kilokush 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 http://muzyka.interia.pl/wiadomosci/news-wzruszajacy-moment-pod-bataclan-pianista-zagral-imagine,nId,1922386 No aż się popłakałem. Myślę, że muslimy również sie popłakali i już nigdy więcej nie będą się wysadzać. Ja pier..., co się stało z tą Europą ??? Kiedyś cały świat mieli pod butem, a dzisiaj to banda pedałów w rurkach. Po takim czymś, w zdrowym kraju, to ja bym chciał zobaczyć zdjęcia czołgów i tysięcy żołnierzy w KAŻDEJ muslimskiej dzielnicy Paryża, a jak jakiś muslim tylko pierdnie, to odpalamy rakiety, a nie jakiegoś pedzia grającego łzawe piosenki, ja pier... 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) @Up ja to tak skomentuję. Open Message do lewaków Edytowane 15 Listopada 2015 przez Kilokush 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekluska78 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 Zaraz lewaki tak odkręcą kota ogonem, że to Francuzi bedą musieli przepraszać za "fałszywe zarzuty".... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) Zamachowiec chce by wszyscy wiedzieli kim był. To dla niego wielki honor zginąć w imię Allaha. Jednych dziwi to, że brzoza złamała skrzydło, a innych to, że paszport się ostał. A teraz odnośnie gadaniny, że Arabowie tacy biedni, poszkodowani przez krucjaty, a katolicy tacy źli bo ich tam mordowali. Tak jakby krucjaty sprzed tysiąca lat miały usprawiedliwiać to, że dziś można zamordować 100 ludzi w Europie "bo krucjaty". Edytowane 15 Listopada 2015 przez Kilokush 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 Gimboateusze do tej pory ciskają się ilekroć mowa o Kościele, "bo krucjaty". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 Kamizelki, długa broń i brak hełmów, trochę dziwne. Tyle, że ja się nie znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) już wczoraj zbierały się tłumy w jednym miejscu. wystarczyłby jeden muslim z paroma kilo ładunku wzbogaconego o trochę metalu i mamy kolejną rzeź. nie byłem szarli i jestem polakiem. Edytowane 15 Listopada 2015 przez dumpmuzgu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) już wczoraj zbierały się tłumy w jednym miejscu. wystarczyłby jeden muslim z paroma kilo ładunku wzbogaconego o trochę metalu i mamy kolejną rzeź. nie byłem szarli i jestem polakiem. Spoko Spoko. Już Niemcy do Ciebie jadą dać Ci 5 000 Euro mandatu za mowę nienawiści! No chyba, że masz na myśli parę kilo ładunku wzbogacenia kulturowego miłością Allaha. Łojojo taki PiS straszny! Lojojoj Katolicy to tylko księża pedofile. Facet z PiS i mówi składnie i merytorycznie nie próbując gwałcić mojej logiki jak to ma w zwyczaju wielu polityków PO i Tomasz Lis. Nowy Ministers Spraw Zagranicznych z PiS w sprawie uchodźców. Popieram! http://vod.tvp.pl/audycje/publicystyka/dzis-wieczorem/wideo/15112015/22347907 Edytowane 15 Listopada 2015 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 ja nawet dwóch ostatnich mandatów nie zapłaciłem. a oni nie mają kodu do domofonu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2015 Battlefield 3 Paris, France November 13, 2014 Comrades Rok się nie zgadza (i nie było atomówki), przypadek ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZUY_BEZCZELNY_CHAM Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) KLIK "[...] Witold Waszczykowski w wywiadzie dla "Super Expressu" skomentował kontrowersje pojawiające się wokół kwestii przyjęcia do Polski uchodźców z Bliskiego Wschodu.- Z bólem serca, ale będziemy musieli jako państwo praworządne i przestrzegające międzynarodowych zobowiązań wykonać te, które zaciągnął poprzedni rząd - powiedział nominowany na stanowisko ministra spraw zewnętrznych w rządzie Beaty Szydło Waszczykowski. [...]" a tak w ogóle (i w szczególe również) - ciekaw jestem ile długu i jaki stan kasy pozostawił po sobie poprzedni (nie)rząd PO-PSL (?) bo to że komuniści są w stanie ukraść i zniszczyć wszystko na swojej drodze (co nie pasuje do ich pokrętnie rozumianej "sprawiedliwości społecznej") udowodnili już podczas zmiany na stanowisku prezydenta - vide słynne "znikające" obrazy ;) - a i zapewne nie tylko to :( Edytowane 16 Listopada 2015 przez ZUY_BEZCZELNY_CHAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...