jonas Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 tak sobie pomyślałem. czy w razie totalnego goowna dadzą nam broń z magazynów, czy będą patrzeć(złe słowo bo mają nas w uju) jak nas wyżynają, i nie mam tu na myśli konkretnego zagrożenia. łupnia możemy dostać z każdej strony.Ale ja jestem cywilem i nie mam bladego pojęcia o obsłudze broni. Nie wydaje się to trudne, byle czarnuch potrafi skierować AK47 w jakiś cel i nacisnąć spust, ale nie jestem fachowcem od grzmiących kijów. "Wyrzynają" tak bajdełej. nie martwcie się, annonimus uratują świat ;)O tak, walka z terroryzmem na fejsbuku zawsze na propsie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 też jestem cywilem, ale grałem w FPS. mało tam było ak47 :) typowym debilem nie jestem, więc liczę na jakieś bonusy w obsłudze wyniesione z gier. byle nie celować do siebie :D co do lokalizacji. myślicie, że skoro w jednostce nie ma już tylu wojaków co kiedyś to nadtatek broni został wywieziony? blisko siebie mam skład ammo, lotnisko wojskowe i saperów z pontonami. będzie skąd brać jak coś. a kto kto tego pilnuje? jakiś konsalnet z kałachem. jeden na brame. nawet dali mi w pon zawrócić za tą bramą :D brodę mam, ale nie jestem ciapaty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 Jakby co, to spray pattern z AK47 wygląda tak: http://csgoskills.com/academy/spray-patterns/#AK-47 Nie ma za co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 spray and pray lepiej w grze niż w ogóle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 http://www.zelaznalogika.net/dlaczego-polska-znow-ma-zla-prase-na-zachodzie/ Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Jeśli o nas źle mówią na zachodzie to znaczy że wszystko idzie dobrze i dbamy o własny interes i odwrotnie. Gagagagagazeta to jeden ze szkodników plujących na Polskę trzeba ich jak najszybciej odciąć od publicznych pieniędzy z ogłoszeń i anulować prenumeraty w urzędach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 W Belgii wysoki stan zagrożenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 (edytowane) Teraz pewno będzie wysyp takich akcji że niby spec służby takie czujne.Czy w Hanowerze znaleźli bombę czy inne zagrożenie z powodu którego odwołano mecz? Z innej beczki:http://www.gk24.pl/wiadomosci/koszalin/art/9106390,wokalista-zespolu-raggafaya-pobity-krzyczeli-wypj-do-syrii,id,t.html Edytowane 21 Listopada 2015 przez B@nita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Potężna i silna Europa zastraszona przez bandę pastuchów z kałachami, buehehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Tak samo myśleli o sobie Rosjanie przed konfrontacją z Afganistanem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Swoją drogą to dobrze, że już teraz się dzieje, bo jest jakaś szansa na odwrócenie tendencji. Za 10 lat mogło by być zbyt późno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 https://www.youtube.com/watch?v=DH21xUkdEeA petycja podpisana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Muzulmanie-wyjda-na-ulice-Poznania-Jestesmy-przeciw-terroryzmowi,wid,17986418,wiadomosc.html No i chyba się zaczyna,moim zdaniem nie tyle im chodzi o zamachy w Paryżu co o cyt: Jednocześnie chcemy zaprotestować przeciw ksenofobi i rasizmowi. Mnieszość wchodzi na głowę większości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Czyli ksenofobiczna lub rasistowska mniejszość nie zasługuje już na tolerancję... Próbuję nagiąć logikę jak tylko można, ale po prostu mi się to nie spina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Czyli ksenofobiczna lub rasistowska mniejszość Chyba żle zrozumiałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 UE już debatuje na temat zamykania granic i "powszechnego" spisu obywateli. O ile teraz jeszcze da się przed rządem ukryć to pod flagą zamachów i srerroryzmu możemy się spodziewać coraz większej kontroli, oczywiście nas, normalnych obywateli. No bo a nóż ktoś z nas przez TORa się z ISIS kontaktował, kto wie ;) W USA 9/11 wykorzystano do całkowitej kontroli, u nas będzie to Paryż. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Teraz przynajmniej mają akceptowalny powszechnie pretekst do tych orwellowskich działań, no nie? Tak jak US & A po, cytując Borata, Jewish attacks from 9/11, tak jak Putę po strąceniu samolotu pełnego Rosjan w Egipcie, tak teraz komuch Oląd będzie mógł złapać motłoch krótko za uzdę i poprowadzić, gdzie zechce, najpewniej na jakąś kolejną bezsensowną wojnę z wrogiem, którego sami stworzyli. Co za planeta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 UE już debatuje na temat zamykania granic Jeśli zamkną granice to tylko przyspieszą rozpad UE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 sama prędkość uzyskiwania podpisów pod petycją rozwala system :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Muzulmanie-wyjda-na-ulice-Poznania-Jestesmy-przeciw-terroryzmowi,wid,17986418,wiadomosc.html No i chyba się zaczyna,moim zdaniem nie tyle im chodzi o zamachy w Paryżu co o cyt: Jednocześnie chcemy zaprotestować przeciw ksenofobi i rasizmowi.Mnieszość wchodzi na głowę większości.A to godzi się z ich religią?! Przeciez islam to religia która u podstaw ma tepic każda inną wiarę. Więc dla zmniejszenia zagrożenia powinno się zminimalizować jego rozpowszechnianie ewentualnie uznać za sektę. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 przepowiednia nostradamusa: http://xeibos.pl/?page_id=34 Niech każdy to przeczyta a potem niech zacznie myśleć gdzie można zdobyć broń, amunicję oraz gdzie zmagazynować wodę oraz pożywienie. jonas twoje zdanie się tutaj nie liczy nie słuchajcie go to mason. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 A to godzi się z ich religią?! Przeciez islam to religia która u podstaw ma tepic każda inną wiarę. Więc dla zmniejszenia zagrożenia powinno się zminimalizować jego rozpowszechnianie ewentualnie uznać za sektę. Nie łudźmy się. Oni teraz udają pokojowych i tolerancyjnych bo jest ich mało. Im będzie ich więcej tym aktywność będzie większa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Anonimowi wyjawili listę miejsc, które jutro mają być zaatakowane. Ciekawe > http://www.dailysabah.com/world/2015/11/21/daesh-planning-attacks-on-paris-and-the-world-sunday-anonymous-says Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 przepowiednia nostradamusa: http://xeibos.pl/?page_id=34 Niech każdy to przeczyta a potem niech zacznie myśleć gdzie można zdobyć broń, amunicję oraz gdzie zmagazynować wodę oraz pożywienie. jonas twoje zdanie się tutaj nie liczy nie słuchajcie go to mason. Przestań Dominik bo pęknę ze śmiechu, znów wrzucasz to samo badziewie, być może przeredagowane tak, by lepiej pasowało do obecnej sytuacji i liczysz, że się ktoś nabierze. I sam jesteś mason, a do tego cyklista. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 jonas twoje zdanie się tutaj nie liczy nie słuchajcie go to mason. Jesteś nietolerancyjnym homofobem, masoni to też ludzie i mają prawo do wyrażania swojego zdania! A Nostradamus pochodzi z żydowskiej rodziny, nie słuchajcie go! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Jesteś nietolerancyjnym homofobem, masoni to też ludzie i mają prawo do wyrażania swojego zdania! A Nostradamus pochodzi z żydowskiej rodziny, nie słuchajcie go!Nie wiem czy zauważyłeś, ale nazwałeś masonów homosiami :P Ale jeżeli tak, to może wyjaśniać dlaczego takie rzeczy się dzieją ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Teraz każdego kto myśli inaczej się nazywa homofobem i rasistą, takie reductio ad Hitlerum w nowoczesnym wydaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 (edytowane) Piszcie sobie co chcecie, czytałem te "brednie" przeszło dwa lata temu na forum gazety, gdzie jest ich źródło i nie stwierdzam w nich zmian. Nie mam zamiaru nikogo przekonywac, każdy ma swój pogląd na świat. Nazwanie Jonasa masonem to prowokacja bo obsmiewal już te linki wczesniej Edytowane 21 Listopada 2015 przez zaodrze244 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 mam nadzieję, że przymusowego czipowania dla naszej pseudo ochrony nie dożyję. póki co hitler 21wieku robi wszystko by do tego doszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2015 Cytujac nasladowcow popka "jebac". My nic nie zmienimy, co najwyzej mozemy sie szykowac na to co moze nadejsc. Co do nostradamka, to bardzo mozliwe, ze sporo moze sie spelnic, a na pewno to, ze we francji beda sie wszyscy nawzajem mordowac - w koncu multikulti to kazdy wrog. Jak narazie odpukac w polsce sie wysadzac nie chca, bo i w sumie po co w kraju 100l za murzynami ginac? Dzis ogladalem kolonke i smiech mnie ogarnal z debilizmu ludzi. Kwiaty i znicze, jakby to mialo cos zmienic. Huknela (to chyba naduzycie) petardka i tlum sie juz tratowal. A na koniec jakis tepy sukinsyn swoje lewackie pierdy malemu dziecku wpajal, ze walcza kwiatami... buahahahah. Nosz kierwa niemoge, po co zrzucaja w afryce i azji bomby? Niech zrzucaja im kwiaty, to terrorystom puszcza zwieracze i sie utopia w swoim szambie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...