Kilokush Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2015 #LewackaLogika http://www.wykop.pl/link/2909677/imigranci-daja-nowe-miejsca-pracy-w-stomatologii/ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiAWX Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) W demokracji wygrywają debile z prostego powodu, naszej biedy i chęci poprawy czegoś jak nie nam to przynajmniej naszym dzieciom. Dwa, inteligentny człowiek nie pcha się na afisz więc małe szanse ze będziecie mieli na kogo głosować kiedykolwiek, bo ci co się pchają do władzy to albo chcą władzy, albo kasy albo obu a nas mają gdzieś.Ot co. Mało tego wiedzą że światem rządzi kasa, chciwość i żądza władzy więc są na starcie spaleni bo uczciwość zostanie zgladzona jakąś podłożoną swinią medialną itp. Uczciwy na tym świecie ma przerypane bo nie pasuje do ideologii. Nie klamie, nie obiecuje cudów niemożliwych do spełnienia, nie drze pały bez sensu i ostatecznie nie ma szans na jakikolwiek awans lub wpływ na nasze państwo. Popatrzcie na swoje rady osiedlowe, miasta, ludzi których znacie i nie powinny tam być.... wyszło by że większość to cwaniacy, jak u mnie. Sami każą za tysiaka robić, bez umowy w swoich biznesach i jeszcze na nich głosujemy bo świat naprawią. Masakra. Edytowane 16 Grudnia 2015 przez AudiAWX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2015 Najwieksza wady naszego narodu to brak umiejetnosci jednoczenia sie, jesli nie posiadamy wspolnego wroga i kombinatoryka, czyli ja Ci cos "skombinuje" (nie, nie ukradne, bo to nieladnie i w ogole grzech, ja skombinuje!) i lapowy wszedzie. Glupi przetarg na ocieplenie budynku a juz 10k z umowy idzie dla prezesika - nie raz ten prezesik, bedzie marudzil i utrudnial, aby jeszcze mu troche skapnelo. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. agr Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2015 Wysmiewany Liroy jest o wiele bardziej kulturalny i merytoryczny niz reszta przy korycie: 11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 Dla interesujących się procesem Sumlińskiego - zapadł wyrok uniewinniający. Teraz czekamy na ruch prokuratury w sprawie oskarżenia klucziwych świadków, w tym BK. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 Dokładnie! Zobaczymy jak się sprawa potoczy, w szczególności na to, że BK nie chroni już żaden immunitet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 W Holandii miałby powstać ośrodek dla 1,5 tys. beżowych, mieszkańcy wyraźnie się nie zgadzają 0:45 Muzułmanie grożą mieszkańcom Sztokholmu: przejście na islam, dżizja, albo śmierć 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) Jaka Holandia? Przecież to zdjęcia z Polski jak Petru i fanatycy wyborczej domagają się przyjęcia uchodźców. :lol: Niby śmieszne ale jak Petru zrobi zamach stanu to tak bedzie :D Rozwiązanie problemu imigrantów w southpatk, dłuższa wersja jeszcze lepsza ale nie moge znaleźć https://www.youtube.com/watch?v=rSFZktZNySg Edytowane 17 Grudnia 2015 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 Świnka Petru może sobie tylko kwiczeć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 http://www.kresy.pl/wydarzenia,spoleczenstwo?zobacz/dania-planuje-przejac-dobra-uchodzcow-by-pokryc-koszty-ich-pobytu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 Duże ilości ajfonów naraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 Co tak kwiczy codziennie od rana do wieczora?! A to tylko swinie odrywane od koryta. https://www.youtube.com/watch?v=E3P8_qO1tU0 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 Przeciez to jakaś banda skonczonych debili... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 To ich kwiczenie może się wydawać śmieszne ale mnie to zaczyna już denerwować. Co prawda nie głosowałem na PIS (jedynie na Dude w 2 turze) jednak w miarę podoba mi się co robią, nie mam większych zastrzeżeń. To dopiero niecały miesiąc nie zapominajmy a te barany już protesty organizują. Dla mnie ten cały kod to banda sukinsynów, która nie respektuje wyników wyborów i wznieca podziały. Nie wierzę że robią to dla idei ochrony demokracji, raczej dla wielkiej kasy, interesów, posad, wpływów. 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 Jeszcze nigdy nie widzialem, aby ktos sie cieszyl/klaskal, gdy go demaskuja, ze jest zlodziejem, komunista itd. itp. :D 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dumpmuzgu Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 zaskoczyło mnie ile znanych mord wyszło na ulicę by protestować. Kryszak, Zborowski, Wojewódzki. o czołowych mordach z polityki nie wspomnę. zagrożona demokracja? ja jakoś tego nie odczuwam. nie podoba się? to wyp z Lisem na czele do naszych niemieckich mocodawców. stado baranów. 12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 Hajs przestał się zgadzać, ciepłe bagienko osuszają jacyś melioratorzy, stołki usuwają się na razie spod tyłków, ale kto wie, może zaczną spod nóg. Bardzo mi z tego powodu wszystko jedno, im szybciej komuchy wymrą, tym lepiej. A czy z głodu, czy na sznurze, czy na ostre zatrucie 9 mm pastylką ołowiu wedle najlepszych czekistowskich metod (to byłby dopiero rechot historii) - nie moja sprawa, byle skutecznie. 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 Pełen kontekst tej wypowiedzi o "gorszym sorcie" Kaczyńskiego jest bardzo trafny. Bardzo mądrze mówi. Chciałbym żeby porządzili te 4 lata i jestem ciekaw czy by upomniał się o odszkodowania za zbombardowaną Warszawę. Jak widać Niemieckie media mają w tym interes by jechać po Kaczyńskim bo Niemcy by nam musieli sporo zapłacić. 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 zaskoczyło mnie ile znanych mord wyszło na ulicę by protestować. Kryszak, Zborowski, Wojewódzki. o czołowych mordach z polityki nie wspomnę. zagrożona demokracja? ja jakoś tego nie odczuwam. nie podoba się? to wyp z Lisem na czele do naszych niemieckich mocodawców. stado baranów. Mnie te mordy wcale nie zaskoczyły,wszyscy nieźle nachapani.Sami gwiazdorzy tv i celebryci. Spora część to jeszcze za komuny gwiazdorzyła. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 Głosowałem na Kukiza, bo uważam, że żeby Polska się zaczęła rozwijać według swoich możliwości należy koniecznie zmienić konstytucję. Nigdy nie płakałem z tego powodu ,że naród wybrał PiS w demokratycznych wyborach. Ale obecne wyjście .......(nie napiszę kogo) w obronie demokracji jest dla mnie śmiechu warte. Gdzie byli Ci ludzie jak PO łamało konstytucję w czerwcu?? Dla mnie jest to jedynie skowyt ludzi odrywanych od koryta. 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 Lisidło musi miec niezlą polewkę z tego stada debili co za nim ruszyło. Przecież on jest dobry cwaniaczek i w d... ma demokracje i gra to z pełną premedytacją. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 Lisidło ma tłustą hipotekę do spłaty oraz wygodne życie do stracenia, to wyje ze zgrozy bo co ma robić. Przeprosić? Pokajać się? Schować Rydzykowi pod sutannę? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 hajs od jąkatego nie wystarczy na spłatę? :mellow: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 jąkaty też może mieć odciętą pępowine Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 mam wrażenie, że teraz dopiero się zacznie 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kilokush Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) nic dziwnego ze niemce przyjechały na protest do Szczecina. adolf jak żywy :) chłop w grobie przekręca się już jak w wirówce. ide spać, pewnie znowu obudzę się w innym ustroju. to już trzeci ;) Edytowane 21 Grudnia 2015 przez dumpmuzgu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=JpNlRQcaJkw 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2015 mam wrażenie, że teraz dopiero się zacznie Mamy do czynienia z sytuacją, gdy wielki kapitał ma do wyboru: albo płacić 40 mld zł rocznie, albo znaleźć jakiś sztuczny ruch i obalić rząd, by tych pieniędzy nie płacić. Kupa kasy. I drugie tyle dla pozostałych mafii, wsi, po, psl, skw, michników czy innych lisów. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2015 TVN wyciął niewygodny fragment wypowiedzi: ""Bardzo ciekawym jest fakt, że gdy weszliśmy do biura dyrektora płk. Duszy, to godło polskie było za żaluzjami, a w centralnym miejscu wisiał herb Federacji Służby Bezpieczeństwa Federacji Rosyjskiej. " https://www.youtube.com/watch?v=fGYjlpqrnmQ Poza tym ta placówka nie należy do NATO - chociaż politycy PO i media tak o niej mówiły. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...