AndyN Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 PYTANIE DO WSZYSTKICH ZABIERAJĄCYCH GŁOS W TYM WĄTKU: Ilu z Was mając prawa wyborcze głosowało w ostatnich wyborach parlamentarnych? Tak z ręką na sercu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Ja glosowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Ja tez glosowalem. ;] Moge nawet napisac na kogo ---> PO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 +1. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Ja takze ----> PO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Swoim pytaniem chcę skłonic do refleksji, że każdy głos się liczy a udział w wyborach jest obywatelskim obowiązkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) To niech mi ktos powie dlaczego tak jest ze kogo bym sie nie spytal glosowali na partie inne niz Pis ?? Jak oni wygarli te wybory ?? Edytowane 28 Września 2006 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Powiedz to tym 56% co olalo sprawe :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 To niech mi ktos powie dlaczego tak jest ze kogo bym sie nie spytal glosowali na partie inne niz Pis ??Masz znajomych we wszystkich środowiskach w całej Polsce? M.in. emerytów, rolników, bezrobotnych, mieszkańców ściany wschodniej, PGR-ów, górników itp? Na pewno nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Masz znajomych we wszystkich środowiskach w całej Polsce? M.in. emerytów, rolników, bezrobotnych, mieszkańców ściany wschodniej, PGR-ów, górników itp? Na pewno nieMoi znajomi to glownie studenci...pocieszajace jest to ze chociaz inteligencja na Pis zawziecie nie glosowala. Wszystko rozbija sie chyba o to ze wyminione przez Ciebie grupy zadaly zmian ktore przed wyborami zapewnial Pis. Reszcie najwidoczniej sie nie chcialo isc w niedziele glosowac. Wazniejsze dla nich byly co weekendowe spacery w centrach handlowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 bardzo fajnie, że rozpowszechniasz takie stereotypy :/ nie każdy mieszkaniec ściany wschodniej czy górnik jest zwolennikiem PiSu wybacz :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Ja nie głosowałem, dopiero w listopadzie będę mieć prawo wyborcze. Zastanawia mnie teraz, gdzie są ci zwolennicy PiSuarów, którzy się wypowiadali na forum, jacy to Kaczyńscy są wspaniali itp. :lol:. Wszyscy są po 1 pieniądzach i wszystkim chodzi głównie o to, by jak najwięcej zarobić i olać szarego, biednego obywatela. To nie demokracja, to prywatny folwark, w którym rządzą zwierzęta a nie ludzie. Taka mentalność, już chyba się nic nie zmieni w naszym kraju. Należy podziękować sobie wzajemnie za to, gdzie jesteśmy i co się u nas dzieje. Jak nie zmieni się mentalność, to nic się nie zmieni, wszyscy tylko głupio gadają, zamiast coś robić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 bardzo fajnie, że rozpowszechniasz takie stereotypy :/ nie każdy mieszkaniec ściany wschodniej czy górnik jest zwolennikiem PiSu wybacz :x Nie napisalem ze kazdy z nich jest zwolennikiem Pisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Moi znajomi to glownie studenci...pocieszajace jest to ze chociaz inteligencja na Pis zawziecie nie glosowala. Wszystko rozbija sie chyba o to ze wyminione przez Ciebie grupy zadaly zmian ktore przed wyborami zapewnial Pis.A jaka część tych grup społecznych wyjechała do UE i nie będzie głosować? Kto został i z jakimi oczekiwaniami wyborczymi? Czy najnowsze sondaże biorą pod uwagę zmiany w strukturze demograficznej Polski? Czy nadal "jadą" na danych ze Spisu Powszechnego z 2002 roku? :? Może znowu wyniki sondaży rozjadą się z wynikami wyborów akurat z tego powodu? <_< Reszcie najwidoczniej sie nie chcialo isc w niedziele glosowac. Wazniejsze dla nich byly co weekendowe spacery w centrach handlowych.Albo odpoczynek za miastem na przykład. Po co głosować skoro mój faworyt ma przewagę w sondażach? Nie chcę mi się doopy ruszyć :mur: bardzo fajnie, że rozpowszechniasz takie stereotypy :/ nie każdy mieszkaniec ściany wschodniej czy górnik jest zwolennikiem PiSu wybacz :x Miałem na myśli zróżnicowanie społeczeństwa powodowane różnymi czynnikami a co za tym idzie różne preferencje wyborcze a nie głosowanie akurat na PiS. Źle mnie zrozumiałeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 To niech mi ktos powie dlaczego tak jest ze kogo bym sie nie spytal glosowali na partie inne niz Pis ?? Jak oni wygarli te wybory ?? Jeden z moich poprzednich odpowiedzi w tym temacie dotyczyl mechanizmu glosowanie. Jeszcze raz to powtorze. Sporo ludzi (czyt: inteligencji, studenci itp) po obejrzeniu sondazy wyborczych doszlo do wniosku ze nie ma sensu aby glosowac. Twierdzili ze moj glos nic nie znaczy. No ale ten 1 glos pomnozony prze iles takich osob daje pokazna liczbe. Natomiast elektorat PiSu poszedl w bardzo duzej liczbie jak nie w wiekszosci (Rydzyk kazal to moherki poszly + plus ludzie co chcieli zmian--> populizm power). Dlatego wyniki byly takie a nie inne. Wsrod moich znajomych pare osob glosowalo na kaczki i teraz jest im az glupio ze tak postapili. Ludzie nie chca sie przyznawac na kogo glosowali po tym co PiS z koalicjantami wyprawiali. Smutne to az prawdziwe. JA glosowalem i spelnilem swoj obowiazek (na tych na p) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Miejmy nadzieje ze teraz do urn uda sie wiekszy procent spoleczenstwa. W wielu domach zagotowalo sie po ostatniej aferze. Ja na pewno zmobilizuje bliskie mi osoby do glosowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 (na tych na p) populistów ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 populistów ? ;)Na PZPR. ;) PiS pozywa do sądu za "korupcję" Trzeba sie wyciszyc bo nas tez pozwa. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Hahhaha, PiSuar pozywa o pomówienia, a sami są uwaleni w szambie po uszy. Typowy przykład polityków imbecyli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Chca zrobic tak zeby kazdy bal sie cokolwiek o nich powiedziec zlego bo trafi do sadu/wiezienia skad my to znamy ? Dobrze , ze PiS nie ma takiej wladzy i sie , tylko osmieszaja . To oni umieja robic zawodowo i w pelni profesjonalnie . Tez glosowalem ale akurat sklad demograficzny ludzi z tego forum a szczegolnie ludzi udzielajacych sie w tym watku nie dziwi ,ze raptem wszyscy glosowali . Tez bym moze zaglosowal na PiS bo ich postulaty byly eleganckie ale ludzie stojacy za nimi oraz wsparcie niektorych pseudo ksiezy skutecznie odpycha . Zreszta ojciec mi opowiadal o Leszku ktory byl jego wykladowca , ktorego zreszta lubil a teraz ... [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) Tez bym moze zaglosowal na PiS bo ich postulaty byly eleganckie ale ludzie stojacy za nimi oraz wsparcie niektorych pseudo ksiezy skutecznie odpycha . Zreszta ojciec mi opowiadal o Leszku ktory byl jego wykladowca , ktorego zreszta lubil a teraz ... [; Tak samo jak mnie nie obchodzą obiecanki które nigdy nie są realizowane ba! obietnice PiSu były nie logiczne i nie realne do spełnienia. Ale ludzie zamiast przemyśleć i przeanalizować hasła polityków wolą wierzyć na słowo. Zresztą po Kaczyńskich tego się można było spodziewać. Dobrze, że nie mają całej władzy wtedy ten kraj by nie nadawał się do życia. Edytowane 28 Września 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Dzisiaj w "Co z ta Polska?" moze byc ciekawie. ;] Goscmi beda: Lech Walesa, Tadeusz Mazowiecki, Ludwik Dorn, Andrzej Lepper, Jan Rokita i Przemyslaw Gosiewski. Czuje, ze bedzie goraca atmosfera. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychoo Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Oj tak trzeba obejrzeć obowiązkowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 zripował by to ktoś i wrzucił :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 oj ale będzie lanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Szczerze mowiac cos cienki byl dzis program Lisa . Ale za to co sie dzialo w "Rozmowach niedokonczonych" w TV Trwam ( kurde czemu nie mam dekodera ;) ) Łuk Kurski , Wodnik Szuwarek alias Wasserman i jedyny sprawiedliwy Zbigniew Zorro errr... Ziobro gadali takie glupoty ze chcialbym to zobaczyc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 populistów ? ;) Hmmmmmmmmm No to mala wtopa!!! Nie ma co no tych na P ale tych krotrzych na P Tak lepiej??:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Co z tą polską nawet mi się podobało a najbardziej słowa Lecha Wałęsy. Jak dla mnie człowiek wie co gada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Czekam tylko az politycy Pisu zaczna zwalac wine na: homoseksualistów, żydów i masonów, używając powyższych w różnych konfiguracjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 żydokomunoliberałów się mówi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...