Skocz do zawartości
kuki1989

Zasilacz 200w ;]

Rekomendowane odpowiedzi

witam, składam kompa i mam zasilacz 200W i nie wiem czy kupowac jakiegoś 300 watowca do takiego kofingu: duron 850mhz, ecs k7vta3, 256mb 333mhz, dysk 20GB, geforce fx5200 128/128?? czy ten zasilacz 200w da sobie z nim rade??

1738226[/snapback]

Jeszcze jest taki problem: jakiej marki te 200W, bo jak Codegen to nie za dobrze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam, składam kompa i mam zasilacz 200W i nie wiem czy kupowac jakiegoś 300 watowca do takiego kofingu: duron 850mhz, ecs k7vta3, 256mb 333mhz, dysk 20GB, geforce fx5200 128/128?? czy ten zasilacz 200w da sobie z nim rade??

1738226[/snapback]

jeśli te 200w pochodzi z codegena lub modecoma/tracera to sobie daruj, lepiej poświęcić te kilka zł na choćby fortrona 250w, który jest bardzo dobry jak na swoją moc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli te 200w pochodzi z codegena lub modecoma/tracera to sobie daruj, lepiej poświęcić te kilka zł na choćby fortrona 250w, który jest bardzo dobry  jak na swoją moc.

1738505[/snapback]

200 watt modecoma jest dobre bo fortron je robi wersja do obodow mini atx ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no-name 200W dobre daje max 75% wiec jak ci powiem ze masz go wymienic od razu to sie nieobraz d:)

wybierz cos z Fortrona, tak z 350W a jaki model, ten co ma mocna linie +5V=30A co najmniej bo tak masz zasilanego tego proca na tej mobo ecs k7vta3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no-name 200W dobre daje max 75% wiec jak ci powiem ze masz go wymienic od razu to sie nieobraz d:)

wybierz cos z Fortrona, tak z 350W a jaki model, ten co ma mocna linie +5V=30A co najmniej bo tak masz zasilanego tego proca na tej mobo ecs k7vta3

co za bajki opowiadasz - do konfigu z 1 posta spokojnie wystarczy markowa 250W to jest taki sam konfig (pod wzgledem "pradozernosci") jak komp z PIII 1GHz i jakas TNT2 na pokladzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi