patrykga Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Witam serdecznie. Właśnie jestem w trakcie pisanie referatu na temat niedokończono projektów informatycznych. Chciałbym sie dowiedzieć czy znacie jakieś konkretne przykłady nie udanych projektów, które nie zostały skończone, jaka jest wasza opinia na temat przyczyn takiego stanu rzeczy. Może sami macie jakieś przemyślenia jak tego uniknąć. Licze że ta dyskusja pomoże również zwłaszcza początkującym programistom unkinąc wielu błędów Zapraszam do dyskusji i pozdrawiam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur.M Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Według mnie jedną z najczęstszych przyczyn nie kończeia projektów przez młodych programistów postawienie sobie zbyt ambitnego celu. Przez co po pewnym czasie zrżali się do tego tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 a ja z innej beczki. Przesledz co sie dzialo z Duke Nukem Forever. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...