Michnik Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 (edytowane) Myślałem sobie o X800GTO tylko teraz nie wiem jakiej firmy. Bo chciałbym mieć jakąś szanse na zmodowanie tej grafy na coś wyższego. Ewentualnie jeżeli nie bardzo sie da to może X800 GT które się daje zmodować na 12 potoków. Tylko tez pytanie jakiej firmy najlepiej/najczęściej się modują? Karta oczywiście PCI Express.Obczytałem się i mam mętlik. Potrzebuyje konkretnej odpowiedzi gdyż zakupy już w przyszłym tygodniu ;) Edytowane 5 Listopada 2005 przez Michnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Myślałem sobie o X800GTO tylko teraz nie wiem jakiej firmy. Bo chciałbym mieć jakąś szanse na zmodowanie tej grafy na coś wyższego. Ewentualnie jeżeli nie bardzo sie da to może X800 GT które się daje zmodować na 12 potoków. Tylko tez pytanie jakiej firmy najlepiej/najczęściej się modują? Obczytałem się i mam mętlik. Potrzebuyje konkretnej odpowiedzi gdyż zakupy już w przyszłym tygodniu ;) 1738446[/snapback] a to ma być agp czy pci-e ?? bo jak AGP to na razie ciężko z wyborem (mało kart, a gto nie widzialem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 a to ma być agp czy pci-e ?? bo jak AGP to na razie ciężko z wyborem (mało kart, a gto nie widzialem) 1738506[/snapback] PCI-E ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...