dzidzion Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 http://egielda.com.pl/?str=art&id=139-7 co o tym myslicie...przynajmnej nie "swiruje: jak k8ne :) i mozna ustawic dosc wysokie naieci na pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Z nowymi BIOSami K8NE zdecydowanie sie uspokoił - nadal nie wstaje 10 / 10 ale jest dużo lepiej. Wspomniany ECS hmmmmm - nie za tą cenę :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 (edytowane) Z nowymi BIOSami K8NE zdecydowanie sie uspokoił - nadal nie wstaje 10 / 10 ale jest dużo lepiej. Wspomniany ECS hmmmmm - nie za tą cenę :( 1739089[/snapback] Focus a co powiesz o tym Biostarze jak on wypada na tle konkurencji- cena jako taka no i AGP miałeś go w rękach to może coś napiszesz?? moze lepsze Asrock na ULI? pozdrawiam Piotr_the :wink: Edytowane 5 Listopada 2005 przez Piotr_the Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Focus a co powiesz o tym Biostarze jak on wypada na tle konkurencji- cena jako taka no i AGP miałeś go w rękach to może coś napiszesz?? moze lepsze Asrock na ULI? pozdrawiam Piotr_the :wink: 1739357[/snapback] Któy dokładnie Biostar? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Pewnie ten biostar na 6100?? Tstowalem go nawet fajny, nie ejst kaprysny, mzona ram w miare podkrecic, jednak htt 300 to jest najwyzje..............| A co do s.754 i PCIE to nie świrujcie z jakimis ECS-ami czy asrckami.......... Nowe DFI infinity jest wypasione, same dobre opinie na jej temat, ja ju zamówiłem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Któy dokładnie Biostar? :)dokładnie mi chodzi o tego Biostar-a NF4ST-A9 na 939 co ma dodatkowo AGP :-) i był testowany z Sempronem 939 :wink: Edytowane 6 Listopada 2005 przez Piotr_the Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 dokładnie mi chodzi o tego Biostar-a NF4ST-A9 na 939 co ma dodatkowo AGP :-) i był testowany z Sempronem 939 :wink: Płyta przyznam się nawet się mi spodobała. :) Podkręca sie całkiem sensownie - regulacja napięć też niczego sobie. A port AGP to jest dokładnie to samo co na innych płyta na nForce4 czyli 2 x PCI - można o tym zapomnieć :( Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 no szkoda ze to AGP to tylko taki bajer do wyświetlania grafiki 2D :? ale sam płyta widzę to chyba całkiem całkiem jak za te pieniądze propozycja :) tylko szkoda, że mało kto tymi Biostarami handluje no i userów też jak na lekarstwo co by się pochwalili jak się spisuje! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...