S.W.A.T Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Witam, od 2-3dni pojawia mi się bład iexplorer.exe gdy chce odpalic InternetExplorer'a. Nie mam jak pobrac/sprawdzic WindowsUpdate oraz właczyc skanera ON-LINE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Mam OutPost Firewall, podobno to przez niego. Ostatnio sie apdejtotwal! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Jaki system :>? xp :>? spróbuj przywracanie systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Mam XP, ale jak to przywracanie ? -.- Napisz wiecej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.A.G.I.K. Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Start -> Programy -> Akcesoria -> Narzedzia Systemowe -> Przywracanie Systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 I co mi to da? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Przywróci Ci system sprzed awarii (może jeśli masz punkt przywracania i nie wyłączyłeś tej opcji). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
]Abe[ Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 A nie lepiej zainstalowac Firefoxa ?? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 mam ffoxa, ale jak mam pobrac/sprawdzic WindowsUpdate oraz właczyc skanera ON-LINE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 (edytowane) To jedynie naprawa systemu przez płytę instalacyjną Ci zostaje. Potem jakiś antyvir. Edytowane 7 Listopada 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Mam Avasta! :] ale jak mam to naprawic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
]Abe[ Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 A poco naprawiac cos co od momentu powstania dziala zle NApisz do BILA on pewnie sam tego nei umie naprawic :lol: . A tak na powaznie to nie mam pojecia jak to naprawic :/ ja bym poprostu pozostal przy Ffoxie +Avast + FW (jaki kto woli ). A co do tego update to nie wiedzialem ze Microsoft zrobil taki myk ze potrzeba do tego IE masakra :/ :) Moze sproboj MAXTHONA on jest nakladka na IE moze on zadziala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 A nie instalowales ty przypadkiem jakiegos Tooblara np. Google Toolbar lub cos w tym stylu? Widze ze blad powoduje jakis plik xpbar.dll a ja takiego nawet na dysku nie mam wiec cos tu nie gra. Sproboj odinstalowac to gowno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...