bogdans1 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Czy ktoś mógłby mi dać linki do gier (flash, ...) w które może zagrać dziecko które ma ok 5 lat? Jutro mam takiego gościa, a nie mam żadnych gier :( a dzieciak podobno lubi :) Ew. jak macie to podeślijcie mi jakąś malutką typu Mario na maila bogdans1@wp.pl Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 GTA, Doom III, FEAR ;D slyszalem ze hity ostatnich miesiecy wśród takiego przedziału wiekowego xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 http://miniclip.com/ pozdrawiam! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 jeszcze www.cartonnetwork.pl czy jakoś tak [; dla dzieciaka zabawa na cały dzień, wiem o tym bo mój siostrzeniec gra ciągle tam [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 GTA, Doom III, FEAR ;D slyszalem ze hity ostatnich miesiecy wśród takiego przedziału wiekowego xD 1739079[/snapback] Jeszcze - Painkiller ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Jak dla takiego małego bąbla to proponuję: http://ferryhalim.com/orisinal/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 GTA, Doom III, FEAR ;D slyszalem ze hity ostatnich miesiecy wśród takiego przedziału wiekowego xD 1739079[/snapback] Mój brat cioteczny (6 lat) pogrywa w Warcrafta III :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Lemingi? Swojego czasu około 8 lat będąc u starszego kucyna ostro pogrywałem właśnie w "Lemings" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 (edytowane) doom 1 i 2 wet: the sexy empire ;] edit aaa i happy tree friends ;] Edytowane 5 Listopada 2005 przez tukamon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 hehe, mówisz o Warcraft, widziałem 5 latka pykającego w gta vice city, normalnie miał fajny uśmiech podczas sieki z miniguna w gliny [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Mam 3 siostrzenicy (szala mozna dostac :wink:, ale i tak je kocham :P), 13, 6, 3 lata. Gry to polecam: WP.gry dla dzieci - KLIK, HUGO (wszystkie edycje) gry z gazet... (takie dla dzieci, nie czasem CD_ACTION :wink:) No i przerozniejsze gierki z neta, jest naprawde ich mnostwo, wystrczy poszukac, kupic 3 gazety, i masz juz zasyfionego kompa grami dla dzieciakow :wink:. W/w gry graja dwie 6,3 letnie, a ta 13 letnia to gra w: GTA:SA, Quake3, Quake4, Cod1, Cod2, Counter strike 1.1 - Source :blink:. Gada tylko: Jaka wyszla nowa gierka?, ja mowi np. Quake4, a ona: chce ja miec na jutro rozumiesz? :blink:. No to kupuje dla niej gre, a Ona pyka w strzelanki, i gada sama do siebie: Ty jestes nauczycielem od biologii, ty od matmy, wszystkich was pojade. I jak ja mam wytrzymac :?: Na szczescie mieszkaja w swoich domach maja swoje kompy, ktore sa znacznie lepsze od mojego, to moge sobie quake4, lub cod2 na full przetestowac :D. Edytowane 6 Listopada 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hruszczof Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) http://www.dumle.pl/swiatzabaw/ :-P Edytowane 6 Listopada 2005 przez hruszczof Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Quake I jest w sam raz :D Sam w niego gralem jak mialem 5 lat :lol: Edytowane 6 Listopada 2005 przez janek92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Quake I jest w sam raz :D Sam w niego gralem jak mialem 5 lat :lol: Dzieci w takim wieku nie powinny grać w gry tego typu, wszystko odbierają zbyt dosłownie, potem mogą zrobić komuś krzywdę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Dzięki za rady :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...