mb_asasello Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Witam forumowiczów! Mam prośbę - mienowicie szukam kogoś kto jest mi w stanie pomóc z następującym problemem: Moja koleżanka ostatnio kupiła kompa (Dell P3, 128MB, HD20GB) i ja jako "znajomy co się zna" ;) zostałem poproszony o instlację systemu, office, etc. Zdecydowałem się na win98 i pojawił się problem. Zaczynam instalację, bootuje z CD, wyswietla mi sie ekran startowy (Nacisniej enter aby rozpoczac instalacje), naciskam enter, na moment pojawia sie nastepny ekran i...koniec, totalny blackscreen. Monitor w ogole sie wylacza (tak jakby nie docieral do niego sygnal), totalny zwis. I tu pojawia sie moja prosba - czy ktoś wie, co jest grane. Co ewentualnie mogę zrobić? Bardzo proszę o pomoc. Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Miałem kiedyś podobny problem z XP i pomogła aktualizacja biosu płyty głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 setupcor.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb_asasello Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 sgj: Czy zażądałbym zbyt wiele prosząc o rozwinięcie tematu? Dzięki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 NA płycie w win9x lub win98 (nie pamięta, a nie chce mi sie sprawdzac) sa 2 instalatory. Zwykły (setup.exe) i setupcor.exe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...