miras19 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Witam! Wiem że to banalne pytanie ale ja nie potrafie :mur: Mam plik spakowany w rar co zawiera 3 GB i chce go podzielić żeby nagrać na CD-R żeby go przenieść na szwagierki notebooka bo ona ma DVD nagrywarke. Mógby mi ktoś pomóc bo ja nie potrafie. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 http://www.dekabyte.com/filesplitter Możesz ustalić sobie dowolny rozmiar pliku przy podziale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigal Son Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 A nie możesz samym WinRAR-em go podzielić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 W winrarze przy pakowaniu masz opcję "rozmiar woluminu (bajty)" i tam właśnie w bajtach podajesz max. rozmiar jednej części. Ale to by wymagało ponownego spakowania plików chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Dzisiaj: Jak podzielić plik RAR Jutro: Jak włączyć komputer??? Pojutrze: Wolę nie myśleć... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Dzisiaj: Jak podzielić plik RAR Jutro: Jak włączyć komputer??? Pojutrze: Wolę nie myśleć... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alepajonki Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Najprościej przez WinRAR-a: 1.Rozpakuj 2.Spakuj z podziałem na woluminy (np. co 700MB) 3.Nagraj na CD-R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...