Skocz do zawartości
Xanagaz

Windows Xp Się Nie Włącza

Rekomendowane odpowiedzi

Szukałem, ale żaden temat nie poruszył mojego problemu.

Wszystkie podzespoły (oprócz karty sieciowej, teraz korzystam z tej na płycie i CD-RW) zostały przełożone do innej obudowy. Windows działa tylko w trybie awaryjnym. Jak tryb "normalny" ma sie uruchomić to te trzy niebieskie kwadraciki lecą jeden za drugim i jak już ma się system włączyć to wszystko staje. Nic się nie dzieł. Spokojnie mamy czas, więc poczekałem jakieś 5 minut i nadal nic. Żadnych odpowiedzi ze strony systemu. Tylko w awaryjnym można się "poruszać".

Jak już zacząłem po przełożeniu podzespołów korzystać z innej karty sieciowej to dostałem nowe IP, mam stałe, więc rzecz co najmniej dziwna, ale cóż stało się i nie będę rozpaczał.

Wszystko wydaje się być, ze strony sprzętowej, w porządku. Nic nie wydaje niepokojących dzwięków.

Proszę o szybko odpowiedź :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm, skoro masz dostep do danych w trybie awaryjnym to zrob kopie danych i zainstaluj od nowa system, moze to nie jest najbardziej wyrafinowane rozwiaznie ale, chyba najprostsze.

pozdro

Zrobił bym to samo, przynajmniej będziesz miał świeżutki system. Edytowane przez Griszman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi