Xanagaz Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Szukałem, ale żaden temat nie poruszył mojego problemu. Wszystkie podzespoły (oprócz karty sieciowej, teraz korzystam z tej na płycie i CD-RW) zostały przełożone do innej obudowy. Windows działa tylko w trybie awaryjnym. Jak tryb "normalny" ma sie uruchomić to te trzy niebieskie kwadraciki lecą jeden za drugim i jak już ma się system włączyć to wszystko staje. Nic się nie dzieł. Spokojnie mamy czas, więc poczekałem jakieś 5 minut i nadal nic. Żadnych odpowiedzi ze strony systemu. Tylko w awaryjnym można się "poruszać". Jak już zacząłem po przełożeniu podzespołów korzystać z innej karty sieciowej to dostałem nowe IP, mam stałe, więc rzecz co najmniej dziwna, ale cóż stało się i nie będę rozpaczał. Wszystko wydaje się być, ze strony sprzętowej, w porządku. Nic nie wydaje niepokojących dzwięków. Proszę o szybko odpowiedź :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzemach Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 hmm, skoro masz dostep do danych w trybie awaryjnym to zrob kopie danych i zainstaluj od nowa system, moze to nie jest najbardziej wyrafinowane rozwiaznie ale, chyba najprostsze. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszman Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) hmm, skoro masz dostep do danych w trybie awaryjnym to zrob kopie danych i zainstaluj od nowa system, moze to nie jest najbardziej wyrafinowane rozwiaznie ale, chyba najprostsze. pozdro Zrobił bym to samo, przynajmniej będziesz miał świeżutki system. Edytowane 24 Stycznia 2007 przez Griszman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Nie rozumie masz stary system nowe części :>? To się nie dziw xp niestety bardzo nie lubi zmian w kompie. Edytowane 6 Listopada 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Snape Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Człowieku pomyś!!! Przecież XP się nie uruchomi z nową płytą główną!! NIESŁYSZAŁEŚ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangiz Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Raczej bez formata sie nie obejdzie.Backup i format.Ewentualnie moze /fixboot ale to raczej na awarie systemowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...