Wiewiur Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Mam nagrywarke Philipsa 2412A i CDRWin mi jej nie wykrywa a w liście opsugiwanych nagrywarek jest że ją obsługuje. A miałem wersje 3.9a to znalazł nagrywarke ale nie chciał nagrywać!! :cry: Może ktoś wie jak to zrobić??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Spróbuj najnowszej wersji, czyli 3.9b z 19.09.2002 do pobrania ze strony producenta www.goldenhawk.com. Możesz mieć jednak problemy w przypadku: - źle zainstalowanych ASPI - pirackiego cd-key Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Lepszy jest clone cd po sobie głowe zawracać cdrwin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Lepszy jest clone cd po sobie głowe zawracać cdrwin.Zgraj bootsector ClonemCD, stwórz zabezpieczenie ClonemCD, zbuduj ISO ClonemCD itd. ... to wtedy zostawię tylko sobie Clona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...