Skocz do zawartości
Rudesmen

Porządne Pudełka Na Płyty

Rekomendowane odpowiedzi

chcę kupić pudełka DVD na dwie płyty, ale wszystko co narazie widziałem w sklepach i na allegro to takie [ciach!]. że nie chcę tego kupować, wiecie jakiej firmy pudełka są przy gra Elektronic Arts albo znacie firmę która robi porządne opakowania?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwi mnie jedno... Dla mnie ten kufer wyglada jak profesjonalny kufer dla wizazystek... Dziwne jest to, ze nie ma fotki wnetrza tago cudenka... Pewnie wchodzi 300cd jak dobrze sie je upchnei ;)

EDIT:

Dziwne, ale jak peirwszy raz zalinkowalem, to pudelko bylo zamkniete ;)

Zalinkowalem drugi raz i jest otwarte ;)

Takze powyzsza tresc posta nie do konca jest dobra ;)

Fajne i na pewno wygodne :)

Edytowane przez CH3RRY-JU!C3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odkopuję ;)

Szukam standardowych (14mm) pudełek DVD (czarnych i niebieskich - jak od gier na PS2) ale DOBREJ jakości.

Kupiłem jakiś czas temu na allegro czarne 14mm pudełka DVD to nie dość, że plastik cieńki, folia krzywo przylepiona to jeszcze się zaczepy łamią, płyty wypadają, itd... Ogólnie tandeta.

Wie ktoś gdzie kupię lepsze pudełka? Znalazłem coś takiego: http://www.cdrspeed.pl/speed/index.php?art=685_0

Zamawiał to ktoś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi