Skocz do zawartości
Matioo9

Czy X800 Gto Pciągnie Na Tracer 450w

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ruszy to trochę loteria, ja myślę że na 100% będzie latać. Ja mam tracera 500w i a-64@2700 i 1.47v + x850xtpe @600-620Mhz śmigał bez problemowo. Sprawdzałem też napięcia pod obciążeniem i były super. Więc można trafić, tracera który będzie dobry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ruszy to trochę loteria, ja myślę że na 100% będzie latać. Ja mam tracera 500w i a-64@2700 i 1.47v + x850xtpe @600-620Mhz śmigał bez problemowo. Sprawdzałem też napięcia pod obciążeniem i były super. Więc można trafić, tracera który będzie dobry.

1738833[/snapback]

Ja nie byl bym taki pewien.

Matioo9 podaj jaki masz konfig, jakie napiecia teraz (z miernika, idle, stress) to moze cos konkretniej bedzie mozna powiedziec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tracer to produkuje zasilacze dla niższej półki klientów.

Trzeba sobie policzyć ile kosztuje cię cały sprzęt, który będzie chodził na tym zasilaczu.

Teraz sobie pomyśl, że skończyła ci się gwarka lub twój gwarant nie uzna ci naprawy/wymiany sprzętu bo stwierdzi, że to nie wina tego sprzętu tylko zasilacza.

Ile będzie cię kosztowało kupno nowego zasilacza i nowego podzespołu, powiedzmy karty graficznej (NOWEJ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi