Matioo9 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 mam zasilacz tracera 450w i nie wiem czy karta sapphire x800 gto na nim ruszy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Czy ruszy to trochę loteria, ja myślę że na 100% będzie latać. Ja mam tracera 500w i a-64@2700 i 1.47v + x850xtpe @600-620Mhz śmigał bez problemowo. Sprawdzałem też napięcia pod obciążeniem i były super. Więc można trafić, tracera który będzie dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Czy ruszy to trochę loteria, ja myślę że na 100% będzie latać. Ja mam tracera 500w i a-64@2700 i 1.47v + x850xtpe @600-620Mhz śmigał bez problemowo. Sprawdzałem też napięcia pod obciążeniem i były super. Więc można trafić, tracera który będzie dobry. 1738833[/snapback] Ja nie byl bym taki pewien. Matioo9 podaj jaki masz konfig, jakie napiecia teraz (z miernika, idle, stress) to moze cos konkretniej bedzie mozna powiedziec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Tracer to produkuje zasilacze dla niższej półki klientów. Trzeba sobie policzyć ile kosztuje cię cały sprzęt, który będzie chodził na tym zasilaczu. Teraz sobie pomyśl, że skończyła ci się gwarka lub twój gwarant nie uzna ci naprawy/wymiany sprzętu bo stwierdzi, że to nie wina tego sprzętu tylko zasilacza. Ile będzie cię kosztowało kupno nowego zasilacza i nowego podzespołu, powiedzmy karty graficznej (NOWEJ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...