holekk Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Witam. Sprawa wygląda następująco: Wczoraj zainstalowałem Windowsa XP. Zainstalowałem wszystkie sterowniki, wszystko się ładnie wgrało, ale nie ma głosu. Próbowałem wszystkiego, lecz bez rezultatu. Poprostu muzyka leci, ale jej nie słychać. Głośniki dobrze podpięte. Moja karta dźwiękowa: SB Live! Audio [D800] Dodam tylko, że na zwykłym 98 chodziło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Więc tak: Ustawienia głośności w opcjach zaznacz sterowniki zaawansowane. Teraz w kolumnie play control pojawił się przycisk zaawansowane, naciśnij na niego i odznacz digital output only Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holekk Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Ok, jestem bardzoooooooooooooo wdzięczny, big thx:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...