Skocz do zawartości
marco

Ipb 2.1.3

Rekomendowane odpowiedzi

Jak widać już jest na forum nowa wersja :)

Bardzo proszę zgłaszajcie wszelkie problemy w:

http://tweak.pl/flyspray

Główne zmiany

• Nowy Skin: Darkness
  • Nowy skin: Charcoal
  • Nowy skin: Rooq
  • Nowy, szybszy sposób zgłaszania wiadomości do moderatora
  • Nowy mój asystent
  • Nowy edytor standardowy postów
  • Edytor WYSIWYG dla wspierających edycje przeglądarek (IE 5+, Mozilla 1.4+ i inne bazujące na Gecko od tej wersji w tym Firefox i Galleon). Opera dopiero w wersji 9 będzie mogła być zaimplementowana
  • Wykorzystanie AJAX np w szybkiej edycji posta
  • Poprawione tłumaczenie
  • nowy tag BBCODE: spoiler (uwaga! należy go zakończyć! czyli [/)
  • automatyczne pomniejszanie zbyt dużych obrazków w postach
  • automatyczne witanie nowych użytkowników
  • Poprawki interfejsu
  • Lepsze zarządzanie sondami
  • Dodatkowe opcje przy tworzeniu nowego tematu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No w koncu forum dziala, a czemu od razu sie nie dowiemy? :D

EDIT:

Hmm czemu rozbudowana edycja posta wywala sie pod Opera? :(

EDIT2:

Wszystkie tematy mam jako nieprzeczytane :/

Edytowane przez SKRYTOBOJCA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na test.tweak.pl nie byłem do Darka przekonany, ale teraz jest dla mnie najlepszy. Myślałem że będe używał Rooq ale wg. mnie psuje go ta czarna czcionka. A co do sigów. Po prostu nie wolno używać koloru black ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dzialaja mi trzy ostatnie skory (Charcoal, Rooq i Desert) :/ Jak je wybieram to niby stronka sie laduje ale skora jest taka jak poprzednio

Edit: OK problem sie sam rozwiazal :P

Edytowane przez Szela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko fajnie - darkness nie jest taki zły - tylko teraz niektóre sygnaturki wyglądają fatalnie - czerwone, czy niebieskie... A że pod innymi skinami wyglądają dobrze - nikt ich nie zmienie - więc robi się troszkę oczojebnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marco mam pytanko w skinie Darkness na głównej stronie forum są zielone kropki przy każdym dziale tak już zostanie czy będą inne np takie z charcoal albo z deserta tylko ciemne ?

Dokładnie ja jestem na Darkness i jak wcześniej wspomniałem, przydałoby się zmienić te zielone kropki

(np. czerwony albo granatowy). Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co oznacza?

Na czym to polega?

Pewnie nowy user dostaje PW powitalne

Edytor WYSIWYG dla wspierających edycje przeglądarek (IE 5+, Mozilla 1.4+ i inne bazujące na Gecko od tej wersji w tym Firefox i Galleon). Opera dopiero w wersji 9 będzie mogła być zaimplementowana

Wykorzystanie AJAX np w szybkiej edycji posta

W obecnej operze juz dziala, chyba ze gadamy o czym innym. Edytowane przez skinny500

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Darkness jest fajny, ale jest pare rzeczy, ktore warto wg mnie poprawic:

• domyslny kolor sygnaturki jest prawie nieczytelny.. raczej powinien on byc bliski kolorowi zwyklego tekstu, tak jak jest w innych skinach, a nie jakis niebieski, ktorego nie widac
  • ikonka zamknietego tematu ma moim zdaniem zbyt maly znaczek informujacy o zamknieciu (ten czerwony)
  • fajnie by bylo jeszcze, zeby posty byly kolorowane na przemian minimalnie innym odcieniem, poki co widze, ze tylko desert tak ma
Reszta wydaje sie byc ok.

No moze jeszcze tlo w "okienku" (z progress barem) po zatwierdzeniu szybkiej edycji jest biale.. przy reszcie kolorow darkness'a to niezle daje po galach.

Edytowane przez FiDO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok fajnie jest moj ulubiony Rooq tylko czcionka imho troszke nie tenteges ;) Bardziej mi odp taka jak jest na ( http://hl2-forum.info/ ) czyli default.

Po 2 moze zmiana favicion ?

Dołączona grafika

bo ta default favikonka juz mi zbrzydla i jest na kazdym forum prawie :)

Edytowane przez Cmx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W rooq przy przeglądaniu działu nie zaznacza na której jesteśmy stronie i nie działa mi szybka edycha postów -_- Taki mały mankament, ale ogónie wszystko ok ;]

Jejciu... Na kazdym skinie nie dziala narazie. Zgloszone do flyspray, wiec pozostaje czekac. Ciekawe ile razy jeszcze zostanie to poruszone:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi