Szpon Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Zdobyłem dziś drogą kupna taki oto zasilacz AeroCool 350W Black. Wszystko ładnie tylko niepokoi mnie wentylator wyrzucający powietrze na zewnątrz: czy wasz też tak dziwnie buczy? Takie buczenie które niestety słychać w całym pokoju :) Troche to wkurzające bo miał być cichy a pracuje niewiele lepiej niz podrzędny codegen czy feel :( UPDATE: stwierdzam ze pracuje gorzej niz moj poprzedni zasilacz firmy firma. Myslicie ze wymienia mi na gwarancji od ręki jak im powiem ze mi wiatraczek buczy? dostalem 36 mechów gwarancji. (Albo ew. wymienic na cos innego?) Edytowane 6 Listopada 2005 przez Szpon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Jak burczy znaczy że wentyl uszkodzony, wymieniaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpon Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Jak burczy znaczy że wentyl uszkodzony, wymieniaj.a czy istotną informacją będzie to że zaczyna burczeć po około 15 minutach od włączenia? Edytowane 6 Listopada 2005 przez Szpon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...