kozel Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 chcialbym miec program rozruchowy na dyskietce. aurox 11 nie ma tej opcji. zainstalowalem auroxa bez bootmanagera. teraz chcialbym gdzies znalezc w necie do skopiowania gruba albo lilo na dyskietke. czy to jest do zrobienia i gdzie? dzieki za ew info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 http://www.gnu.org/software/grub/ http://www.ibiblio.org/pub/Linux/system/boot/lilo/ "ty nie wiedziec co to google?" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozel Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) czy da sie przygotowac te dyskietke pod windows? jesli tak to jak? a moze inny program, taki spod windy. czy jest cos takiego? mam teraz tylko dostep do windows xp. Edytowane 6 Listopada 2005 przez kozel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Który program jest lepszy lilo czy grub? Aktualnie mam lilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 poczytaj o ich "ficzersach" i sam wybierz.. btw...lilo ci botuje? to sie ciesz..po co ci cos innego? to nie jest program, ktorym mozna sie chwalic przed kolegami..on ma dzialac dobrze.. BTW: mi np wystarcza bootloader windowsowy (botuje windowsa i pierwsze 512b BSD) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 A co to są "ficzersy"? Jeśli możesz pisz jaśniej. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...