humax5400 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Witam Dzisiaj odpaliłem sobie demko Call Of Duty 2 (przed zakupem pełnej) a tu zonk ! W grze są takie drobne przekłamania w grafice, na podłodze takie białe kropeczki, ale niewiele ich, oraz na postaciach(buty itp.) takie tekstury widać. Co to może być ? Mam Gainward 6800 nie kręcony, chłodzony VF700Cu. ps. Zmieniłem sterowniki na najnowsze i jest jeszcze gorzej. Wie ktoś co to może być ? Zmieniałem ustawienia w grze na najniższe i to samo :/ Nie pomagają także instalacje sterów do chipsetu. Mam także gre C&C Generals i ona chodzi normalnie, nie ma przekłamania w grafie ani nic takiego. Sprawdzałem w 3D Mark 03 i karta zaczeła sypać lekko artami. Do niedawna wszystko było OK ! Jak myślicie co może być powodem takiego zachowania się karty, sama by się popsuła ? Edytowane 6 Listopada 2005 przez humax5400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Piszesz że masz nieoryginalne chłodzenie. Zdemontuj je i ponownie zamontuj. Moze coś nie "styka" jak powinno.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 no tak, ale było na początku OK !! Radiatorów nie mogę ściągnąc , bo są na taśmie termoprzewodzącej i może się okazać że już ich nie przykleje ponownie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...