Wezykowiec Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Mam orcesor Sempron 3000+OEM s939 i nie wiem jakie dobrec do niego chlodzenie, a zalezy mi aby cena nie przekraczala 50 zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 No to chyba polece Arctic Copper Silent 2L Light i jak nie chcesz swiecacego to ARCTIC COOLING COPPER SILENT 2M . Tylko nie pomyl sie i nie kup sobie z czujnikiem temperatury bo wtedy jest lipa a nie chlodzenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Kup ARCTIC COOLING COPPER SILENT 2M. Nie kupuj żadnych świecidełek bo jak będziesz chciał go wyciszyć (zmniejszyć napięcie) to diody i tak przygasną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimmm Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 cze no to napsize co nieco o AC ja osobisie posiadam model 2L [z swiatelkami ] kup sobie z swiecidelkiem dokladasz jakis 2 zl a za to juz jakos to sie prezentuje nie :rolleyes: nie musisz zadnego znapiecie zmieniac bo masz tu na sledziu przelaczniczek L m i H na naskie [wolno sredni szybko] na ustawieniu L wiatraczek jest NIESLYSZALNY ! super sprawa u mnie smiga na AMD XP 2800 na L i spoko do filmow czy muzyka super jest .naprawde jes polecam radiatorek ma sporo zeberek cienkich dobrze odporwadza i durzy rdzen miedziany ....jest w zasadzie 1 mankamet PODSTAWKA ... jet naprawde nie dopieszczona mocno jak by ktos ja fleem cia!!!! jesli ci to nie przeszkdza zarzucic dobra paste przewodzaca i bedzie git a jesli masz czsa i checi to papierek scierny o odp. gramaturz i cierpliwosc i mozna zrobic cycus :D no ale tka jak mowie to juz zalezu od gustu i czy ci bedize przeszkadzala ta chropowatosc podst. poa ty mwszystko jest SUPEr naprawde polecam !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Sempron 3000+OEM s939 powodzenia przy montażu chłodzenia S.A na 754.939... jak już to TO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 jesli bedziesz chcial sobie podszlifowac radiator to masz opis http://www.dzikie.net/index.php?art=szlifowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...