que_pasa Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Mam pytanie , w poniedziałek jadę po celerona 4 i nie wiem jaką płytę do tego wybrać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 ja sie tam na intelach za bardzo nie znam, ale przypuszczam, ze to co dobre dla p4 bedzie ok i dla celka :) wic moze msi na sis'ie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 P4 to bardacha, ja w niedługim czasie zmieniam platformę na AMD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 P4 to bardacha, ja w niedługim czasie zmieniam platformę na AMDNo to jedzoesz po celka czy zmieniasz platforme na AMD ? Masz za duzo kasy to daj mi na gf3 : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 pracuje w firmie informatycznej i mam zajebiste zaplecze do testowania tego co chce, i nikogo nie boli jak coś popsuje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Wracajac do tematu moze ASUS na SIS645 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 nie znam wogóle płyt pod p4 to jakiś inny świat, skoro to Asus to rozumiem że pewnie też da się podkręcać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 nie znam wogóle płyt pod p4 to jakiś inny świat, skoro to Asus to rozumiem że pewnie też da się podkręcaćTak szczegolnie ten na SIS645. Wiem, ze kasa nie gra roli :D ale cena tej plyty to okolo 500 pln. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...