Skocz do zawartości
sebasw

Co Kupić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagania:

- nagrywarka dvd

- jak najlżejszy

- matryca może być 14 cali, bo to napewo ma wpływ na wagę no i na mobilność

- min. 256 ramu, z wolnym bankiem do rozbudowy. mile widziana obsługa dual ddr

- wifi

- mile widziane irda

zastosowanie:

- głównie aplikacje biurowe oraz filmy, internet, czasem gry...

co możecie polecić ? wole jakieś markowe sprzęty i możliwie najtaniej. Dlatego na centrino mnie stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale, ale pisze, że ma nagrywarkę DVD

http://www.agito.pl/index.php?pid=21653&cid=52&p=

tam jest celeron fsb 400, wiec po co ddr2 pracujace na 533, skoro tylko jako 400 dzialaja ?

tez o nim chwile myslalem....

na allegro jest duzo HP Compaq nc6000, 6120, 6220, na centrino w cenach do 3200 zl !!! ale gwarancje maja tylko rozruchowe i lekkie ryzyko... bo pewnie czesci sa drogie, w razie awarii :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No fakt ze ram jest zwalniany przez fsb...ale nie ja to wymyslalem :). Ale generalnie sprzet jest ok. Mam go na razie 1,5 tygodnia ale poki co - zadnych zarzutów (moze poza spacja, ktora mnie troche wkurza - bo trzeba ja na srodku naciskac, lub mocniej jezeli po boku). Dla mnie, jak szybko pisze na klawiaturze jest to dosc upierdliwe - ale moze to kwestia przyzwyczajenia. Poza tym sprzet ok. Matryca 14,1 z rodzialka 1280x800 jest ja dla mnie rowniez bez zarzutów,calkiem niezle katy. A co do sprzetow z rozruchowa gwarancja, ja osobiscie mam troche mieszane uczucia...Biorac pod uwage wyposazenie lapka za ta cene, a takze to ze nie jest do zaden medion, to Acer to chyba calkiem niezla propozycja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi