Diego_ Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Cześć, mam problem ze ściągnięciem jednego pliku. Mogę go obejrzeć w Internecie, ale nie mogę zapisać go na dysk :? . Może ktoś z was będzie umiał mi pomóc. Oto link: http://video.google.com/videoplay?docid=71...87604498&q=juve Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Jak obejrzysz ten film do końca to poszukaj pliku *.swf w katalogu cache przeglądarki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diego_ Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Niestety, ale w tym katalogu nie ma poszukiwanego przeze mnie filmu. Macie jakiś inny pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diego_ Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Nikt nie wie :sad: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 teleport pro :>? ściąga całe strony. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...