fafrys Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Witam!!mam takie pytanie?? Otoz zainstalowalem upgrade V2.00B01T01.EU.20050930 ze stronki http://www.expansys.se/forumthread.asp?cod...0551&thread=634 poniewaz na poprzednim sofcie V1.00B02T02.EU.20040618 przy duzym obciazeniu w ogóle nie chcialy mi sie ladowac stronki www. Natomiast przy tym sofcie polaczenie niestety jest niestabilne i rozlacza mnie kiedy chce!! Mam problem bo nie wiem teraz jak moge wgrac soft starszy od tego w wersji v1.00.... ale nowsze od tego pierwszego!! Probowalem wgrac przez panel d-linka ale w wersji V2.00 niestety nie da sie zrobic upgrade softu wczesniejszego!!czy zna ktos moze jakies progamiki ktore wgrywaja soft do tego modelu?? Mam programik GT701-WG-Recovery ale cos mi nie chce przechodzic wszystkich etapow przechodzi chyba 4cz5 z 8czy 9 etapow a tamte calkowicie pomija:/ Byc moze zle cos robie sam juz nie wiem :/ Byc moze ktos zna inne rozwiazania!!Bardzo prosze o pomoc!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 cze czy przypadkiem nie wgrales firmware od innego modelu? :((( firmware pociagnij ze strony producenta i luknij czy jest on na europe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 no to sie niezle wkopales bo wgrales firmware z niefirmowej strony :/ w tym przypadku pozostaje fleszowanie urzadzenia na nowo, ale za to zaplacisz pewnie z 50zl min. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...