Drozda Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Witam wszystkich forumowiczów. Otóż chciałem sie zapytać czy znacie ten blok na VGA i czy on jest wydajny, no i czy warto go kupić ?? Dodam że ma być on na grafike z podpisu. http://www.thermaltake.com/watercooling/cl...38/cl-w0038.htm Szukałem o nim coś... ale nigdzie niemogłem znaleść (możliwe że cienko szukałem :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 IMO juz sama konstrukcja pokazuje , ze raczej nie bedzie to potwor pod wzgledem wydajnosci... Pamietam , ze ktos na forum mial caly zestaw TT Big Water + ten blok na VGA i bloczek nie dal rady z 6800GT , jak bedzie z twoim radkiem nie wiem , ale za ta cene mozesz kupic o wiele wydajniejsza konstrukcje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Też mi sie tak wydaje - dlatego wolałem sie zapytać bo po co kupować w ciemno i na dodatek ekhm szajs ;) Kupie Abadona, lepiej raczej na tym wyjde. Aczkolwiek wolał bym coś od kyńka np ale niemoge czekać niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...